• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Bugün Ne Örsem ;)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Çok güzeller ellerine sağlık.. xxxxxxxxxxxxxxxx sayfamda size yardımcı olabilecek güzel modeller var xxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi de birbirinden güzel olmus canım :D ellerine sağlık resimlere bakarken birden şifaa yazısını görünce sasırdım :D örgü ararken seni buldum.belki unutmussundur beni mart annelerinden ben bu aralara facede geciriyorum foruma cok bakamıyorum inş. sende de hersey yolundadır. :) bu arada kahveli kulaklı olan patiğe de bayıldım :D

:6: merabalar bende örgücülerdenim kpss sınavına hazırlanırken bile aralarda örgü yapıyorum :1:

sifaa harika bir şey hazırlamışsın. çok güzel bir paylaşım. ilk kez annem "o ne be" diye yanıma gelip bilgisayara bakmaya başladı ahahahha :))))))) inceliyor şuan :)

Şifacım Maşaallah sana pek hamarat hanımmışsın..:54: Bebek de yolda artık ona neler örersin neler..:emir_bebek: bende örmeyi ççok seviyorum ama solak olduğum için değişik modeller öremiyorum..:36:

maşallah cnm hepsi çok güzel ellerine sağlık

hepsi çok güzel olmuş bayıldımm :))

Çok güzeller ellerine sağlık.. xxxxxxxxxxxxxxxx sayfamda size yardımcı olabilecek güzel modeller var xxxxxxxxxxxxxxx

hepsi de birbirinden güzel olmus canım :D ellerine sağlık resimlere bakarken birden şifaa yazısını görünce sasırdım :D örgü ararken seni buldum.belki unutmussundur beni mart annelerinden ben bu aralara facede geciriyorum foruma cok bakamıyorum inş. sende de hersey yolundadır. :) bu arada kahveli kulaklı olan patiğe de bayıldım :D

hepsi birbirinden güzel
ellerinize sağlık bayıldım.

Çook güzeller ellerine sağlık.Şu mavi şapkanın örülüşü nasıl acaba yazabilirmisin ?

:6: merabalar bende örgücülerdenim kpss sınavına hazırlanırken bile aralarda örgü yapıyorum :1:

.....................

Back