Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

ebru.e.................dans edıyor..he heee...............

hepınızı bugun..uzak doguya göturdum....ve sıze ....kıyafetler gıydırdım...umarım hoşunuza gıtmıştırrrrrrr

böyle güzel bi hafta sonu sabahından size güneydın der çok çok öperim Şeniz
uzun bi ara vermiştim ama döndüm benlen uğraşmayın işiniz var sengözlerimebaksanab

sarışınlığıyla hemen şıppadanak anlayacağınız gibi Barçman abla karşınızda, bi raz değişik ve rüküş ama düzelir sanırım.
çünkü normalde kendisi çok şıktır psikolojik olabilir nese ....

işte dağ çiçeği, kendini yansıtan bir kıyafet olmuş ama renk uyumu benim hoşuma gitmeid. yeşil le sarıyı bir arada görmeyi sevmiyorum nedense. bi ara çok popülerdi yeşil sarı tişörtler brezilya taraftarı gibi ama ben sevemedim. sanırım dağ çiçeğimde o günden kalan bu elbisesini giymiş. ama olmamış. en yakın zamanda seni eski performansınla görmek istiyoruz dağ çiçeği ablacığım

işte bu da ank06 ne dersiniz siz şimdi buna. yani tamam sana gençsin gençsin diyoruzda ablacım bu kadar da değil.
sen bu çılgınlıkları yapacak yaşı çoktaaaaann geçtin.
yaşını yansıtan bi kadın gibim davranmaya geri dön lütfen :1closedeyes:

işte buda fırtınanın kızı. aslına bakarsanız adını yansıtan bir görüntüye girmiş. açıkcası beğendim yalnız yüzündeki makyaj oldukça yaşlı göstermiş. bundan dolayı bu günün şıkı olamadı. kendin gibi çıtır çıtır bir elbiseylen göremk isterik seni Şeniz

işte mavice, buda oldu arkadaşlar buda oldu. bilgisayarı olmadan asla. tamam iyi hoşda ben hala elktriği nerden aldığını merak ediyorum. mavicem bizi bi aydınlatsan, şarjlı mı elektriklimi çalışıyo bu :uhm:

işte buda firstlayd ımız. biraz değişik olmuş ama güzel olmuş yakıştırmasını bilmişsin firtlayd. çuval giysen yakışır misali olmuş. ama caddede böyle dolaşmamanı tavsiye ederim

işte karşınızda duygu çıkmazı.

duygularına çıkış bulamayınca böyle kalıplaşıp kalmayı tercih etmiş sanırım. kızııım satan mısın sen tırsttım valla. kötüsün rüküşsün, bana ters :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…