Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
ADIVAR
kızlar bugün işe gelirken bu kıyafeti giydim yorumlarınızı bekliyoruuuuum:roflol::roflol:

EYLÜLL
kızlar sabah işe giderken eşimi yakalayıp bu resmi çektirdim nasıl olmuşum:roflol::roflol:

RESİM EKLEMEYİ BİLMİYORUM AYAKLARINA YATAN SÜPÜRGE ADLI ÜYE
size demiştim birgün şalvarlı halimi koyacağım diye dimi

CARAMELA
kızlar sizin için süslendim gerçi makyajım biraz fazla kaçtı ama olsun ayol yabancımısınız nasıl uymuşmu:roflol:

CASMİN
kızlar bugün gidip alışveriş yapıp stres attım yakışmışmı

EYLÜLL
kızlar sabah işe giderken eşimi yakalayıp bu resmi çektirdim nasıl olmuşum:roflol::roflol:

muhahahahahah:roflol:

ben böyle giyinsem haket kocam yakalar beni kesmek için bana kalsa çok şıktatlicadiarzu:icecream:
hakkaten tirbişon niyetine kullanır ablacım:roflol:

YEŞİLİM
aay nickim yeşilim ben hep yeşil giyerim buda ev kıyafetim :roflol:

CMSCMNS
ay kızlar bugün yüzümü kapamıyacağım görün ayol fıstık gibiyimlülülülülülülülülülülülü

muhahahahahah:roflol:

ben böyle giyinsem haket kocam yakalar beni kesmek için bana kalsa çok şıktatlicadiarzu:icecream:
hakkaten tirbişon niyetine kullanır ablacım:roflol:

:roflol::roflol: bencede bencede sende yakalanma ablacığım unutma kaçan kovalanırmışkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

JOJEE
kızlar aşkım şimdi aradı sinemaya gidecekmişiz hemen üstümü değiştirdim nasıl olmuşum
:roflol::roflol:

NAZLI
kızlar sonunda oğlumun sünnetine giyeceğim kıyafeti buldum bakın kıyafet bu sonrada ayakkabılarımın resmini koyacağım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…