Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

k5vv3.jpg

Egem çok güzelsin bişi diyemicem. sadece kırışıklık kremin baya işe yaramış :1closedeyes:

k12ct3.jpg

sevgi kelebiğide değişik olmuş ama ne bilim renkleri çok soğuk geldi. vazgeç şu sahta sarışınlıktan kuzum olmadı bugünde kötüsün

k13ar9.jpg

velvedin ne giydiğini tam olarak anlayamadım. bu gün herkeste bir gariplik valla nolmuş bu kk ya. tirbüşon gibi ollmuşun velved olmadı beğenmedim

k16zu4.jpg

Ev Hanıımındaki zerafete bakar mısınız lütfen. bi insan ismini anca bu kadar yansıtır, bu kadar iyi taşır.
çok hoş olmuşsun gerçekten ama yine gençlik iksiri sana yaramış

k24it0.jpg

işte buda ben yorum sizvlerim :asigim:

aman nazar değmesin maşallah deyin lütfen :nazar:
bugünün en şıkı yine ben oldum Allah kahretmesin moda ikonu olmakda başka bişi tabe :1closedeyes:kaydirigubbakcemile3

k5vv3.jpg

Egem çok güzelsin bişi diyemicem. sadece kırışıklık kremin baya işe yaramış :1closedeyes:

bu yaştan sonra tabiiki krem kullanacağım ama işte görüyorsunuz sonucu fıstık gibiyim:lepi:

k4pp1.jpg

işte mavice, buda oldu arkadaşlar buda oldu. bilgisayarı olmadan asla. tamam iyi hoşda ben hala elktriği nerden aldığını merak ediyorum. mavicem bizi bi aydınlatsan, şarjlı mı elektriklimi çalışıyo bu :uhm:

elektirikmi oda ne elektiriğe ne hacet yafrumm benim elenktürüğüm yetip artıyor voltajım yüksek bilem geliyoooooo:jeyyar:

2007081702ik8.jpg

sel'cimin degismek icin imaj maker aradagini duymustum ah sel'cim ah ne gerek vardi o kadar parayi sokaga atmaya bizde seni bu hale getirirdik yani..... kaydirigubbakcemile3 :lepi:

yazicaxjbkhemw5.jpg

işte bu da ank06 ne dersiniz siz şimdi buna. yani tamam sana gençsin gençsin diyoruzda ablacım bu kadar da değil.
sen bu çılgınlıkları yapacak yaşı çoktaaaaann geçtin.
yaşını yansıtan bi kadın gibim davranmaya geri dön lütfen :1closedeyes:

kız sel ne var benim yaşımda uğraşma benimle :mymeka: hala gencim ve güzelim yaş 45 emme çok iş var bizde güzelim :lepi:

k8ln0.jpg

işte buda firstlayd ımız. biraz değişik olmuş ama güzel olmuş yakıştırmasını bilmişsin firtlayd. çuval giysen yakışır misali olmuş. ama caddede böyle dolaşmamanı tavsiye ederim

hay allah kahretmesin ne giysem yakışıyor. :sm_cool::roflol:delikafadulden tavsiyeni dinleyeceğim canım. cazibemle ortalığı alt üst etmeyeyim.:icecream::dilcikar:

k16zu4.jpg

Ev Hanıımındaki zerafete bakar mısınız lütfen. bi insan ismini anca bu kadar yansıtır, bu kadar iyi taşır.
çok hoş olmuşsun gerçekten ama yine gençlik iksiri sana yaramış

canım bitanem yakışmışmı gerçekten lütfen kopyalanmasın özel bir tasarım çünki

flash flah flash...
kk nın guzel bayanları oscar ödül törenınde kırmızı halı üzerinde şıklıklarıyla göz kamaştırdılar..................

X