Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

bende size kıyak geçim ve prensesler kadar güzel düğün fotomu paylaşım istedim..

alıntı yapmayın eşim çok kıskançtır... kırbirbuçuk kere maşalah

bende size kıyak geçim ve prensesler kadar güzel düğün fotomu paylaşım istedim..

tütütütütütü kırküçbuçuk kere maşallah size kırbirbuçuk yetmez:roflol: rabbim kem gözlerden sakınsın duru bir güzelliğiniz var yane :roflol: eşiniz kıskanmakta çoooooookkkkk haklı :roflol: onun neye benzediğini çok merak ettim :roflol: :roflol: :roflol:

:1shok::1shok: aman yarabbi ömrümde gördüğüm en alımlı gelin kız seni alan yaşamış
dertlerinide boşamış delikafadulden

:1shok::1shok: aman yarabbi ömrümde gördüğüm en alımlı gelin kız seni alan yaşamış
dertlerinide boşamış delikafadulden

yha canım öğle deme güzel olmak başa bela eşim hergün kapı pencere kitli bırakıyo evde beni kıskançlığından. çok çekiyorum işte napcen güzellik başa bela dışarda peçeyle gezmesem çatlıcam nazardan ..ay gene o fotoda çirkin çıkmışım normalde görsen sen bilem alırsın beni

ay canım madem merak ettin yahuşuklu kocamın resmini paylaşıyorum yanlız bekarlar pek sulanmasın o benimm...

hadi kıslar ağzınız tatlansın. aşureler getirdim size. aşure ayınız mubarek olsun.

ala ala bugün neoldu acep velved egem derken şimdide firstlady hayırdır inşallah:uhm:

bu günde masal dünyasına gidiyoruz

pamuk prenses barçman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…