Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

rapunzel7.jpg

rapunzel egem

kulkedisi.jpg

eh bu kadarcığını hakettim galiba en sevdiğim masal kahramanı kül kedisi sindrella bendeniz mavice

mavice ask olsun hanı ben............senağlamasenağlama:dilcikar:fisfisfis:dilcikar:

bacımmmm napıyon kıs burda yakaldum seniiii :jeyyar:

Son düzenleme:
arielmainwebln7.jpg

küçük deniz kızı duygu çıkmazı
ablamında bukadar duru ve temiz bi güzelliyi var inanın ondandır deniz kızlarına bayılır ve denizlerede öle deniz kızı şiirini size yazdımı bilmiyorum ama denizler onu anlatır seni çok seviyorum ablaaaiyiki varsın ve iyi biz snein gibi bi ablaya sahibiza.s.a.s.

tanıştırayım kızlar kız kardeşim exmavice hiç belli olmuyor dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

delüüüü ne yazdın kıs öle utandırdın beni allah seni ne etmesin emi senağlama senağlama senağlama

hişşşttt hooppp beni görmüyonmu acemi çaylak kıs sohbete gel ben sana orda sorarım cadınaniknanik

promisesneverlastbymoidff1.jpg

kendi işini kendin hallet demişler elbisem ruhumu yansıtıyor ..........
sana kırmızı bence daha cok yakışır bende isterem benide giydur ne olar giydir olarmı sefiyom seni kız abla şimdiden çağan gözümde tütüyo valla sanki hala yanımda seside kulaklarımdasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

abla küstümmmm küstüm ne yaparsan yap barışmam küstümmmmsenağlamasenağlama bitek senmisin unutulan bak benide unutmuşşşşsenağlamasenağlama

X