- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
cıx yawrum lamba değil abajur olmuşsun tatlım heheheh güzelsin güzellllllllllllkaydirigubbakcemile3
hahaha lülülülülülü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cıx yawrum lamba değil abajur olmuşsun tatlım heheheh güzelsin güzellllllllllllkaydirigubbakcemile3
Maix woww manken gibisin valla maşallah ne giysen yakışır kısss bu fiziğeeaklinialirimsmile
cennet kokulum o ne seksüüü duruş kısss pijamayla sempatiksalakcinnidelikafadulden
Bu elbise ancak bu kadar güzel taşınabilir fevkalade...
Uyyy, tıkandımsempatiksalakcinni
Züppeeerrboshayallersmile
Maiz sen İzmirdemiydin lankaydirigubbakcemile3, olsun İzmirin İstanbuldan aşağı kalır yanı yok![]()
Maix yakıyon kız etrafı maşallah çok yakışmış giydiklerin duruşunla fiziğinle çok güzel taşıyosun kıyafeti
Bu arada ayakkabılarına bayıldım çok güzeller a.s.
Maix canım sen bunu giydin mi cidden?Başına inşallah birşeyler gelmemiştir.kaydirigubbakcemile3Wawwww.Süpersin...aklinialirimsmile
ablan kurban olsun sanaCennet kokulum ablacım çok tatlısın
Maix çok şık duruyosun hanım hanımcık olmuş
de kız bişeyler bulursun senaklinialirimsmilemaix harıkasınnn
cennetkokulu ya dogal guzellıgım ben sana dıyecek bır sey bulamıyorum bayılıyorum sana ya a.s.
canım edıtorum opuyorumnanaktancennet kokulum canim valla pijama ile olsanda bayildim sana cok hos hatunsun vallaa)
sengözlerimebaksanab:dance:cennetkokulum maix
seksi gacılar sizii:jeyyar::lepi:
maix çok hoş olmuşsun,çok beğendim
cennet kokulum her halin hoş![]()