Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maix barbie gibi olmuşun valla bayıldım hele ilk pozda eller kollar tam barbie gibi öyle dururlar ya=) ama çanta olmamış be güzelim:sinifsinif:
günaydın kızlar
Maix ayakkabıların ve çantan hariç üzerindekiler güzel olmuş da İzmir yanıyor galiba bizim İstanbuldaq hala totomuz donuyorr sempatiksalakcinni
bende fotograf ekleyenlerdendim öncedenmodemo canım keske senınde yorumlarını gorseydık madem takıp edıyosun bızlerden fıkır alıyosun sende bıze fıkır verseydın guzel paylasımlarda bulunsaydık sonucta bura katolog degılkı herkes paylasım ıcın resım eklıyor ve yorum yazıyor
sen kombınasyonlar fıkır versın ıstıyosun bende kombınasyonlarım hk da yorum almak ısıtıyorum resımlerımı onun ıcın eklıyor, emek harcıyorum bır cok arkadasımda oyle, bunun aksı olsa cok sıkıcı olur kımse resım eklemez sızlerde goremessınız ben yorum almayacaksam nıye resım ekleyeyımkı sonucta amac sızlerle paylasmaksa sızlerde fıkırlerınızı paylasacaksınız kı adıl olsun sadece ekle bırak topıgı degıl burası bu topık basından berrı boyleydı ınsanlar resım ekler yorum alır boylede olacak bence degısecegını sanımıyorum haaaa arada geyık muhabetlerı oluyor olmuyor degıl o konuda haklısın
ama dedıgım gıbı ben kendı adıma konusuyorum akadaslarım ne der bılmem sen nasıl fıkır almak ıstıyosan bu topıkten bende ıstıyorum ve onun ıcın eklıyorum
evet canım haklısın tabikide yorum olcak, sıfır yorum illaki sıkıcı olur, kaynatmanız lazım tabi arada ama inanki çoooooook fazlaa geyik, yorumlar yerinde olsa eyvallah tabii ama geyik yaniii.. inanki az önce bakiyim dedim yaklaşık 20 sayfa kadar toplasan 10 resim yok, topiğin ilk sayfasında yazılan şu ki, yorumdan çok resimlerinizi bekliyoruz diye, işte istediğim bu canım..