- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
tuti evet tamamiyle bana ait canim :) 1,5 yasinda insallah seninde olur ilerde... ;P
diger ablalari kkontess, xzgi , darkolive, cörekotu , bilmiyorum birini unuttummu sizlerede tsk ederim olanlara saglik olmayanlara allan insallah birtane isteyene daha fazla verir...
canımmm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım allah razı olsun...
tuti canim demin söylemeyi unutmusum sana o elbisen cok hosuma gitti ve giyinebilcek olmana cok sevindim yoksa büyük bir hevesle alipta sudan sebep :))) yüzünden giyinememen cok kötü oluyor. ayni sey gibi cocuk bir oyuncaga sevinirde elinden alirsan yaa öyle iste..
teşekkür ederim canım elbisemi beğenmene sevindim...
esasında erkek arkadaşımın giydireceğini biliyordum ama arada yapıyor böyle gıcıklık işte neyse izini kopardık artık eheheheheeh saol tatlım...
barbimesasında ben her zaman giyebilecek bişey alırım ha şöyle diyim çok yakınımsa daha ağır şeyler giyerim ama giydikten sonrada dolaptan bir daha çıkarmam onu giymek için sağa sola veririm o yüzden alacağım zaman devamlı giyeceğim şeyler almayı tercih ediyorum...
siyah rengi çok tercih ediyorum canım bu sefer farklı giyim tarzım olsun istedim sporla karışık bir şey tercih ettim birde sürekli nişanlanacak olan arkadaşımın yanında koşturacağım için rahatlığa önem verdim...
sarı saç olayına gelince bu sarı için o kadar uğraştım ki defalarca kuaför değiştirdim bu sarı için sonunda oldu esasında benim kendi saçımın rengi açık kumral ama bu yazdan sonra saçımı koyultmayı düşünüyorum
teşekkür ederim canım fikirlerin için...opuyorumnanaktan