canımın ıcı tesekkur ederım:kedi:cennetkokulum tuniğin çok güzel.vücuduna da çok yakışmış kaydirigubbakcemile2
tuticim çok şıksın odan dağınık galiba biraz aklinialirimsmile
tugibu atın üstünde çok tatlı çıkmışın![]()
cennetkokulum dogal guzellıgım karpuz kol asıgı olarak ben tunıgıne bıttım ve sanada yakısmıs
emdev resım koymuyosun uzun zamandır :çok üzgünüm:
kız severmı senı ha buda bana dogal guzellık demezmı kız nırım dogal saç boya kaş boya yuz boya sensın o dogal guzellık hasta halınle bıle bızle resım paylastınopuyorumnanaktan
olur bebegım nıye olmasın bazen pc ye kaydedıyoruz ama eklıyemıyoruz bende 2 gun oncekını ekledım mesela tesekkur ederım bu aradaJade,cennetkokulum ve tubitu çok beğendim sizlerii opuyorumnanaktan
Eskilerden eklesek foto olarmikii bilmiyorumkismile
boshayallersmile canım benımayy cok tatli ya :ecrin_bebek:
bidenem evet uymamıs olabılır ama ben cok usuyen bırıyım ınce gıyınce usutume bısey alma ıhtıyacı duyuyorum eyvahedigeldismile sıyahta yoktuYeni konunuz hayırlı olsunn. Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun a.s.
Jade seni hep beğeniyorum ama kızmazsın umarım bana, bugün beğenemedim seni:sinifsinif: Eteğini sevmedim daha doğrusu morla yakıştıramadım bir de ayakkabılarını morla yakıştıramadım ama fiziğin çok hoşşopuyorumnanaktan
Cennetkokulum dün görememiştim bugün gördüm çok hoş olmuşun sadece boleronu yakıştıramadım bu kıyafete onun dışında harikasın fiziğini de çok beğeeniyorumm kızın da çok tatlı olmuş maşallahopuyorumnanaktan
kurban oldugum sagol yorumun ıcıncennetkokulum trikona bayıldım..ponponlarıda çok cici:1hug:güle güle giy canım
[B]jade morlar çok yakışmış eteğini çok beğendim
cennet kokulum kıyafetlerindeki uyumların çok güzel ponponlu kazağını çok beğendim
tugibu atın üstünde çok hoş görünüyosun kıyafet uyumun tam olmuş
demothy montun ve kemerinin uyumu çok güzel
tuti tişortun harika hele bide 3.5 tlye almışın şok oldum
barbiveken senide görmek istiyom[/B]
fısıtıgm tesekkur ederım hep yorum yazarsın herkese atlamadan opuyorumnanaktan