barbicim ben göremedim resmini((
mırmır çok hoş görünüyorsun özellile gözlerin bakışların canım opuyorumnanaktan
cennet kokulum senin makyajında çok güzel bende uğrayayım bari bişiyler öğreneyim :)) bugün boydan foto yok mu :jeyyar:
tutı evet adanadayım
mınıgım sositososito
emdev konusturmussun yıne karızmayı ama corabın desenlımı bacı eger oylesye o kısımı begenemdım ten rengı daha ıyı olurdu
mırmır sende cok hossun
evet canım vardı onuda anneme düşünmüştüm hatta bedeni yoktu...teşekkür ederim tatlım saolasın...opuyorumnanaktan
bayanlar çok şıksınız
jadecim bluzunu bende gördüm collezione de hatta morlu turunclusu falanda wardı almadığıma pişman oldum walla üstünde görünce hemde ucuzdu indirimden dolayı....çok yakışmış walla.
cennet kokulum sen adanadamı oturuyorsun ???:lepi:
a.s opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanjadem dün için söylediğimi bugünde tekrarlıyorum say kıyafet aynı olunca bebem sempatiksalakcinni
teşekkürlerr...çok beğendim çok şıksınız özellikle botları çok beğendimmyerimseniben
teşekkürler ablacımmmm ŞenizGülçin sarı şekerim hakkımdaki görüşlerin için çok teşekkür ederimŞeniz
Ne yazıkki ben senin koyduğun fotoları göremedim
JADE, CENNET KOKULUM BARBİVEKEN Giyimlerinizi ve duruşunuzu çok beğeniyorum
ENDEW HeR zamanki gibi çok hoşsun
Ama keşke o desenli elbisenin altına desenli değilde düz bir çorap giyseymişsin Çok daha hoş dururdu diye düşünüyorum
ÇOOK güzel çok beğendim çizmelerin pardesün süper ablam sanada çok yakışmış maşallahDün ki kıyafetlerim,dün yükleyememiştim :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?