saol canım boshayallersmile ben de senin gömlek - tuniğini beğendim.bu tarz bi şey ben de istiyorm ama henüz istediğim kadar inmedi fiyatlarıkaydirigubbakcemile3çenebazım çok güzel olmuşsun aslında yeşil sevmem ama badinin yeşili çok güzel
kontes senıde cok begendım ama kemere gerek yokmus bence o bozmus
selayhus kotun ne guzel yakısmıs oyle bende senı kotlarına hastayım su son ıkı gundur
nilcim kemerını cok begendım
veee barbie fıstık gıbısın masallahh canımm ustundekı hırkayı nerden aldın cok guzel ılkbaharda falan elbıselerımın ustune gıyerım :asigim:
xzgi cok tatlı olmussun ya giydigin kıyafetlerin hespi gercekten cok hos gusel giyiniyorsun:)
buldum zten bebişim,pusuya yattım bekliom aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3darkolive canım cok tesekkur ederız annemı senın adına optum kaydirigubbakcemile3
kontes tesekkurler bıtanem bulursun ıstedıgın gıbı cesıt cesıt var artık fıyatı uygun olanlarda vardır arastırman lazım opuyorumnanaktan
Çenebazım buluşmalardanda gördüğüm kadarıyla tarzınla duruşunla kıyafeti çok güzel taşıyorsun.Seçimlerin çok güzel canımcım.
çenebaz ve kontes çok şık gözükyosunuz çok beğendimmboshayallersmilea.s.
Cenebaz canim ne güzel yazi getirmisin.....
Kontes sende $IK duruyorsun cnm
çenebazım çok güzel olmuşsun aslında yeşil sevmem ama badinin yeşili çok güzel
kontes senıde cok begendım ama kemere gerek yokmus bence o bozmus
selayhus kotun ne guzel yakısmıs oyle bende senı kotlarına hastayım su son ıkı gundur
nilcim kemerını cok begendım
veee barbie fıstık gıbısın masallahh canımm ustundekı hırkayı nerden aldın cok guzel ılkbaharda falan elbıselerımın ustune gıyerım :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?