cennetkokulum kıss saçlarını mı boyattın sen aklinialirimsmile güzel olmuş rengii
yalnız içindeki beyaz tişört olmamış bluz çok güzel a.s
bu arada resim ekleyen 3-4 kişi var bi elin parmağını geçmez.. hadi kızlar yaa sadece okuyup bakıp gitmeyin.. daha önceki eleştirilerden dolayı dağıldı herkes eyvahedigeldismile
sonuçta burası eğlendiğimiz yakışıp yakışmadığında birbirimizin fikrini aldığmız bir yer..
o konuda hak verdım sana geyık olsun arada ama 1 sayfayı gecmesın bencede
Geyik az olsun bencede diyosunda hala niye geyikk yapıyosunnn kız ilahii kaydirigubbakcemile3barbı nıye bulundugun ulkeyı rusya secıyosun
tugibu üzerindekiler cok hos duruyor canim renk uyumu harika
Geyik az olsun bencede diyosunda hala niye geyikk yapıyosunnn kız ilahii kaydirigubbakcemile3
Özelden yazsana...
Maix çok tatlı olmuşsun canım çok beğendim seni tatlım
ama çanta ve ayakkabında takıldım sadece..siyah olsalardı daha asil olurdu sanki
Cennetkolum ben kafama o zımpırtılardan hiç takamıyorum yaa daral geliyoo....
Sana çok yakışmış..Sade ve hoşssun...
Bende yeni fotolarımla döncem aranıza ama bu aralar hiçç ekleyesim yok ...
Sitedeki olaylarla kesinlikle ilgili değil :1ninca:
secl tokan çok hoş
cennet dünkü seksapaliten yok bugün aklinialirimsmile aradım doğrusu boshayallersmile
tuğibu bembeyaz yatağı mahvedicen kız çizmelerle yatmışsın in çabuk ordan :mymeka::roflol: kıyafetin görünmüyo bu arada
oyle arada bır gosterırım ben beklemede ol belkı yıne denk gelır sanada sositososito
Günaydın kızlarr, yine sivri burun ayakkabılarıma eleştri gelcek biliyom ama napim seviyom meleti aklinialirimsmile
bugunki ben, bugun hava cok güzel o yüzden civil civil olasim geldi....
cennetkokulum tsk ederimumarim oldu bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?