selam kızlarrrra.s. ben bugün okulda nöbetçiydim öğrencilerime cekktireyim dedim bi bakın bakalım
üstümdeki beyaz badiyi barbiden görmüştüm , accık kıskannçlık yapıp bende aldım barbicim kızmazsın ama demiopuyorumnanaktan
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/10/5956.jpg
xzgicim kombinini beğendim fekat gömleğinin cepleri pek hoşuma gitmedi canım belkide yelekle yakıştıramadım, sevdiğim çizmelerden giymişsin beğendim şakkıdı
tiviticim şortlu resminde üflesen uçucucak kadar zayıf görünüyorsun oha falan oldum kızz akannehir
ikinci resimdeki tişörtüne zati bittimm
ayrıca saçlarının rengide çokk hoşş oldu yaneeee söylemeden geçemiycimm boshayallersmile
zayıfım zaten gı plates sağolsun :lepi: etiketler yetersiz insanların buraya yazamadıkları salla, sende herbişeyi üstüne alınıyosun kilolu musun bırak kilolular alınsın ala ala..tişörtüme bende bittim kız aşık olarak aldım valla bu yaz bir omzu dışarda gezicem :jeyyar: saçlarım için söylediklerin içinde sağol bidenemmm benim geyiğine geliyorum kırmızı halım hazır mı kaydirigubbakcemile3
ponus her zamanki gibi çok zarifsinnn
ponus aman demode memode yani önemli olan senin zevkin, ben şık buldum seni yalnız kolyen siyah olmasaymış daha uyumlu olurmuş sankim diyeceğim bilmiyorumkismile
ya hu moda diye herkes aynı tip ayakkabıları giymek zorunda mı?
ponus bence kimsenin eleştirmeye hakkı yok.
bize 3 sene önce çok güzel gelen şey şimdi neden yadırganıyor?
"MODA" dayatmasından değil mi?
kimsenin çevreyi düşündüğü yok.herkes sürekli giydiklerini değiştirdiği için çevre mahvoluyor.dünya,doğa mahvoluyor.kimin umrunda.
ya hu moda diye herkes aynı tip ayakkabıları giymek zorunda mı?
ponus bence kimsenin eleştirmeye hakkı yok.
bize 3 sene önce çok güzel gelen şey şimdi neden yadırganıyor?
"MODA" dayatmasından değil mi?
kimsenin çevreyi düşündüğü yok.herkes sürekli giydiklerini değiştirdiği için çevre mahvoluyor.dünya,doğa mahvoluyor.kimin umrunda.
aman selayhuss yapma etme bacım koyma şu bebenin resimlerini buraya
türlü türlü insan var Maşallah demeden bakarlar Allah Korusun
göz değer nazar değer
kıyamam o yumuk yumuk elli Tosun paşaya Maşallah Maşallah Maşallah Maşallah Kırk Bir Kere Maşallahh
Cennetim Kokulum sende aynı şekilde
Simayın resimlerini ekleme, ben çok korkuyorum ya nazardan
İnsanlar iyi bile baksa nazar değiyor, insanın bile evladına nazarı değerken
Maşallah Simayımızada
, bu arada hınkk demiş anasının burnundan düşmüş bu da dip not ossun kaydirigubbakcemile3
tamamen sohbet topici olmuş ..
artık bende uğramıycam demek ki..
Tamam canim söz dinliyor ve eklemiyorum birdaha
Cennetkokulum simayin gözleri ayni sen ne kadar cok benziyor yaa
Barbi sen neden eklemiyorsun resim ? ne güzel takip ediyordum seni cennetkokuluyu sessiz sessiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?