- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlisin bebeğimBoydan ayna yoktu, olsunduEki Görüntüle 1771248
Senin o kaşını gözünü yirim ben yokken üzerime gül koklamadin dimi kimseye kas göz yapmadın dimiiÇok tatlisin bebeğim
Dionee benim aklımı çelmeye çalışti ama ben kanmadim gönlüm hep sendeSenin o kaşını gözünü yirim ben yokken üzerime gül koklamadin dimi kimseye kas göz yapmadın dimii
Onu taciz ederim ben görür o gününü sen binimsinDionee benim aklımı çelmeye çalışti ama ben kanmadim gönlüm hep sende
Ikinizi de yeriimm bennn yiriiimmmOnu taciz ederim ben görür o gününü sen binimsin
Aa bilddirim gelmemiş bana simdi gördüm nereye kayboldun derken resim mi atmadığımdan diyorsunTesekkürederim bebeğim de sen nereye kayboldun dönünce senden de bekliyoruz .
Mütüş
Tamda fazlalıklarımla beraber bugunde boyleydim
Daha yeni mi gördün mesajımı hay seniiSen o zaman banlıydın,mapus damlarında yerdeki karoları sayıyordun,nereye kayboldun derken onu demek istemiştimAa bilddirim gelmemiş bana simdi gördüm nereye kayboldun derken resim mi atmadığımdan diyorsun
HeeeeDaha yeni mi gördün mesajımı hay seniiSen o zaman banlıydın,mapus damlarında yerdeki karoları sayıyordun,nereye kayboldun derken onu demek istemiştim
bi kazak ve kot bu kadar yakışır
bi kazak ve kot bu kadar yakışır
wuhuuuuuuuu kız seni yerler ham ham :)Havayı güzel bulunca yeni aldığım eteği giydim
Eki Görüntüle 1773346