Bugün ne giydin? Çek görelim..

ne_giydin_2020.png

Bugunde boyle sendrom mendrom yok ✌✌✌

Son düzenleyen: Moderatör:
çakma micheal kors tak baskasına fake de :KK70: :KK70: bu ne özgüven

Hasta ruhlu yinemi sen :KK70:
Millete sarmaktan ne güzel de zevk aliyorsun , Ayrica cantamin replica oldugunu nereden biliyorsun????

Ha pardon kendin sürekli replica kullaniyorsun da oradan biliyorsun tabiki baska nereden bileceksin kişi karsisindakini misali iste atalar asla boş konusmaz :KK70:

Berbat bir mahalle agzin var muhatabim dahi degilsin ama illa bir yerlerden buluyorsun beni artik takinti haline getirdin benimle ugrasmayi ama bende zevk almaya basladim biliyormusun ?? Cunku her zaman ilgi ceken dikkat ceken insan taşlanir sürekli senin bana yaptigin gibi :KK70:

Cok hos gorunuyorsunuz <3

uzun zamandan sonra yeniden merhaba canlar
ne_giyiniyim.png

Keske altina siyah corap giyseydiniz, renkli coraplar bacaklari herzaman daha kisa gosterir farkli bir renkte ayakkabi ile kombinlendiginde

Osmanli takilar harika :KK68:

Bugunde boyle sendrom mendrom yok ✌✌✌

Bordo rengine bayiliyorum, cok hos olmus <3

Cok cici olmus, herzamanki gibi cok tatlisin :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Keske altina siyah corap giyseydiniz, renkli coraplar bacaklari herzaman daha kisa gosterir farkli bir renkte ayakkabi ile kombinlendiginde

Sağol canım o senin tatlılığın

Hanımlar,
epey zamandır bu topiğe uyarı yazmıyordum ama vakit gelmiş.
Topikte paylaşılan fotoğraflarla ilgili şüpheleriniz varsa bunu yönetime bildirirsiniz araştırılır, konu içinde yazdığınızda "zan" altında bırakıyorsunuz, ki istenmeyen tartışmalara ve belki de insanların yoktan yere şüpheli hale gelmesine sebep oluyor.

Ayrıca kişisel husumetlerinizi de lütfen topiklere yansıtmayın ve mümkünse son verin, zira ağzınızdan çıkan sözler yüzünden banlanıyorsunuz sonra.

Teşekkürler,ben de çok severim:KK36:

Maşallah arkadaşım sen bir doğum yapmışsın ama vucudun harika....
Allahımmmmmm bende istiyorum böyle fizik... Elhamdulillah kilolu değilim ama hiç böyle ince olamadım :KK66:
sağolasın bu kilolu halim vermem gerek aslında

ama üşengeçlikten spor filan hak getire

sen doğumunu hele bir sağlıklı şekilde yap verirsin inşallah zaten doğumdan sonra bebeği

emzirme ve uykusuzluktan çok kolay veriliyor.

sağolasın bu kilolu halim vermem gerek aslında

ama üşengeçlikten spor filan hak getire

sen doğumunu hele bir sağlıklı şekilde yap verirsin inşallah zaten doğumdan sonra bebeği

emzirme ve uykusuzluktan çok kolay veriliyor.

Ahhhh canım bu benim ikinci doğumum olacak. Oğlum 26 aylık ikinci 3.ayında hamileyim. Verdim oğlum da. Hemde 40 günlük iken. .. ama sıkılaşmak lazım. Tembellik ten platese başlayıp bi devam edemedim . Yaş müsait 28 yaşındayım. Metabolizma hemen veriyo üstüne spor oh bal kaymak. Ama işte evde olmuyo :KK51::KK51::KK51:
Senşn oğlan büyümüş maşallah ... Allah bağışlasın hepsini...

Ahhhh canım bu benim ikinci doğumum olacak. Oğlum 26 aylık ikinci 3.ayında hamileyim. Verdim oğlum da. Hemde 40 günlük iken. .. ama sıkılaşmak lazım. Tembellik ten platese başlayıp bi devam edemedim . Yaş müsait 28 yaşındayım. Metabolizma hemen veriyo üstüne spor oh bal kaymak. Ama işte evde olmuyo :KK51::KK51::KK51:
Senşn oğlan büyümüş maşallah ... Allah bağışlasın hepsini...
sağolasın amin inşallah cümlemizinkini

X