o arkayı bulanıklaştırıp kendini nasıl netleştiriyor benimde yokkk biz oturupböyle yapalım
bugün ne giydin çek görelim
bugün ne giydin çekil görelim
hangisi
İçimden bir ses burcucumda erkek cikacak diyorsiz ne diyorsunuz peki bu duruma
Burcucumm gayet de eski bir üye, uzun zamandır yazıyor, sadece son dönemlerde fazla aktif değildi.
buraya da çokca foto atardı.
bloğu var, bu fotoları orda da var gayet, instagram hesabını filan takip ediyorum ben, kim olduğu gayet belli birisi.
hayır sen dedin ya benim işim bu prof fotoğrafçılar çekiyor diye biz kendimizi elimizde 4.3 mp kameralı tel ile çektiğimiz için çarpıcı durmuyoruzHummm enteresan, bu topigi yani kim ne giymis diye degil ama kim kendini nasil cekmis BUGUN diye mi takip ediyorsun, eminim cok ilham vericidir senin icin.
reelde görmemiş olmam gerçek bir insan olduğunu değiştirmiyor.Reelde gördünüzmü acaba???
reelde görmemiş olmam gerçek bir insan olduğunu değiştirmiyor.
normal haldeki fotoları da çokça vardı ve sadece foto koymaz başka paylaşımları da var.
Burcucumm gayet de eski bir üye, uzun zamandır yazıyor, sadece son dönemlerde fazla aktif değildi.
buraya da çokca foto atardı.
bloğu var, bu fotoları orda da var gayet, instagram hesabını filan takip ediyorum ben, kim olduğu gayet belli birisi.
Senelerdir takilan bir erkek te olunabilir..
Senelerdir takilip bayan olup bir baskasinin fotolarida olabilir...
Yahut baska isi gücü olmayip giyinip kendini sokaga atip ve yine kendine bir fotografci tahsis edip prof. Fotolar cekiliniyo olunabilir pek tabiiiii
Reelde gördünüzmü acaba??? Burada bahsettigimiz olaylar sürekli oluyor özellikle bu topicte yasaniyor surekli , erkek cikabiliyor üyeler... İnsan ister istemez biseylerden süpheleniyor...
hayır sen dedin ya benim işim bu prof fotoğrafçılar çekiyor diye biz kendimizi elimizde 4.3 mp kameralı tel ile çektiğimiz için çarpıcı durmuyoruz
normal giyinince kendini çeksen çünkü hem poz verip hem fotoğraf çekmek zor bi iş bilirsin
baktım tarzını sevdimBurcucumm kendi çektiğin fotolar daha iyi diğerleri yapay geliyor bana
Fotolarin cekim kalitesi ve fizik olarak manken vucuduna sahip olunca fake oldugu dusunuluyor:) aslinda bir nevi iltifat bu:) bu arada cok guzel olmus kombinlerin
Tesekkur ederim tatlimFotolarin cekim kalitesi ve fizik olarak manken vucuduna sahip olunca fake oldugu dusunuluyor:) aslinda bir nevi iltifat bu:) bu arada cok guzel olmus kombinlerin
çok zarifsin..
Canımmmçok zarifsin..