Bugün ne giydin? Çek görelim..

o arkayı bulanıklaştırıp kendini nasıl netleştiriyor benimde yokkk biz oturup böyle yapalım

isyaaaaannnn... Ek is yapiyomus ama baksana belki onunda yoktur ayfon 6 pilasi yaaa üzülmeyelim hemen dik dur topla kendini

Kizzzz Bizde bundan sonra netten begendigimiz fotolar alalim "bindi bigin biyliydim kizliiiirrrrr" yaparuk

İçimden bir ses burcucumda erkek cikacak diyor siz ne diyorsunuz peki bu duruma
Burcucumm gayet de eski bir üye, uzun zamandır yazıyor, sadece son dönemlerde fazla aktif değildi.
buraya da çokca foto atardı.
bloğu var, bu fotoları orda da var gayet, instagram hesabını filan takip ediyorum ben, kim olduğu gayet belli birisi.

Reelde gördünüzmü acaba??? Burada bahsettigimiz olaylar sürekli oluyor özellikle bu topicte yasaniyor surekli , erkek cikabiliyor üyeler... İnsan ister istemez biseylerden süpheleniyor...

Hummm enteresan, bu topigi yani kim ne giymis diye degil ama kim kendini nasil cekmis BUGUN diye mi takip ediyorsun, eminim cok ilham vericidir senin icin.
hayır sen dedin ya benim işim bu prof fotoğrafçılar çekiyor diye biz kendimizi elimizde 4.3 mp kameralı tel ile çektiğimiz için çarpıcı durmuyoruz
normal giyinince kendini çeksen çünkü hem poz verip hem fotoğraf çekmek zor bi iş bilirsin

reelde görmemiş olmam gerçek bir insan olduğunu değiştirmiyor.
normal haldeki fotoları da çokça vardı ve sadece foto koymaz başka paylaşımları da var.

Gercek bir insan degil demedimki ben fotolarda gayet gercek insan var , sadece o fotodaki kisi burcucum nickli uye degil bence dedim... Ki ben hala o sekilde dusunuyorum neler neler geldi basimiza 3-5 fotoya kaniyoruz biz hatun milleti malesef...

Tesekkurler canim benim.

Reelde gördünüzmü acaba??? Burada bahsettigimiz olaylar sürekli oluyor özellikle bu topicte yasaniyor surekli , erkek cikabiliyor üyeler... İnsan ister istemez biseylerden süpheleniyor...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rcucumm-ile-modaya-dair-hersey.537178/page-14

Buradan eski 'ayfon 6 pilasi' ile cekilen fotolarimin bir kismina baka bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…