Bugün ne giydin? Çek görelim..

12308533_10206518082523488_8082089535707697243_n.jpg

Derici kız :)

Fiziğiniz çok güzel maşallah benim de kilo 58 de boy kısa :) 169

Yahu 169 kisa degil ki :KK64::KK64:

Çok hoş bir stiliniz ve fiziğiniz var .Boyunuz 1.80 vqr herLDE.

Tesekkur ederim canim denim, boyum 174
Ben de saç renginizi merak ettim :KK37:

Koya kumral mis, kuaforum oyle dedi. Suan bu renkten eser kalmadi ama, kendim boyayim derken birazcik berbat ettim :KK34::KK34:

uzun zamandan sonra foto koyayım dedim

Eki Görüntüle 1700030

Ceketinin rengine bayildim, siyah ile kombinledigin icin daha on plana cikmis :)
:KK200::KK200::KK200:

Wuuwww seksii :KK8::KK8::KK8:

Yahu 169 kisa degil ki :KK64::KK64:

Tesekkur ederim canim denim, boyum 174

Koya kumral mis, kuaforum oyle dedi. Suan bu renkten eser kalmadi ama, kendim boyayim derken birazcik berbat ettim :KK34::KK34:

Ceketinin rengine bayildim, siyah ile kombinledigin icin daha on plana cikmis :)
:KK200::KK200::KK200:

Wuuwww seksii :KK8::KK8::KK8:
teşekkür ederiiimmm:KK49:

Senelerdir takilan bir erkek te olunabilir..
Senelerdir takilip bayan olup bir baskasinin fotolarida olabilir...
Yahut baska isi gücü olmayip giyinip kendini sokaga atip ve yine kendine bir fotografci tahsis edip prof. Fotolar cekiliniyo olunabilir pek tabiiiii :KK8::KK8:

Yahut baska isi gücü olmayip giyinip kendini sokaga atip ve yine kendine bir fotografci tahsis edip prof. Fotolar cekiliniyo olunabilir pek tabiiiii :KK8::KK8:
ayfon 6 pılas ı varsa prof foto gibi görünebilir :-) kıskanmayalım :KK75: :p :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Veya işi 'giyinip kendini sokaga atip ve yine kendine bir fotografci tahsis edip prof. fotolar cektiren' ve bununla ek gelir elde eden biride ola bilir tabii.

Fakat burda fikir olsun diye paylastigim resimleri anormal buluyorsan gormemezlikten gelirsin canim.

X