- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun boyleydim. Hollandada 'guzel' havanin son gunuydu dun, bugun yagmur firtina basladi...
Eki Görüntüle 1688500
valla burcucum seni instagramda da takip ediyorum, stil bloggerıyım diyen tiplere bin basarsın, maşallah.Dun boyleydim. Hollandada 'guzel' havanin son gunuydu dun, bugun yagmur firtina basladi...
Eki Görüntüle 1688500
Bende takip etmek istiyorum. Burcucumm Simdi baktim ama bulamadim.valla burcucum seni instagramda da takip ediyorum, stil bloggerıyım diyen tiplere bin basarsın, maşallah.
Anne olduğuna inanmakta güçlük çekiyorum Yirmi yaşında genç kız gibi fiziğin var İnşallah bende böyle olabilirim doğumdan sonra
boyunuzu ve kilonuzu öğrenebilirmiyim acaba :)Dun boyleydim. Hollandada 'guzel' havanin son gunuydu dun, bugun yagmur firtina basladi...
Eki Görüntüle 1688500
inşallah olursun neden olmasın ,bende bayağı kilo aldım bu aralar bu kilolu halim amaAnne olduğuna inanmakta güçlük çekiyorum Yirmi yaşında genç kız gibi fiziğin var İnşallah bende böyle olabilirim doğumdan sonra
Muhteşemnsinnnnnn
İşte benim stilime katılmayı düşünmez misinki :)
valla burcucum seni instagramda da takip ediyorum, stil bloggerıyım diyen tiplere bin basarsın, maşallah.
Bende takip etmek istiyorum. Burcucumm Simdi baktim ama bulamadim.
boyunuzu ve kilonuzu öğrenebilirmiyim acaba :)
burdayım askıtoomSen nerdesin asıl fıstıııık
Çok hoş bir stiliniz ve fiziğiniz var .Boyunuz 1.80 vqr herLDE.Dun boyleydim. Hollandada 'guzel' havanin son gunuydu dun, bugun yagmur firtina basladi..
Eki Görüntüle 1688500
Dun boyleydim. Hollandada 'guzel' havanin son gunuydu dun, bugun yagmur firtina basladi...
Eki Görüntüle 1688500