Bugün ne giydin? Çek görelim..

Uzun zamandir bakmiyordum bu topige. Citi piti neguzel bayanlar var burada, ozellikle themis1990 saclarina bayildimm <3
Çok teşekkür ederim senin gibi aşırı güzel birinden bunu duymak güzel

tarzına fiziğine diyecek laf yok sen niye buralara artık uğrayıpta kombinler eklemiyorsun acaba?

eskiden yüklerdin bayılırdık kk ce

Aa evett hatırladım sizi çok güzeldinizzz yine ekleseniz kombinlerinizdeenn keşke

Tesekkur ederim kizlar utandirdiniz beni guzel sozlerinizle, sizde cok guzelsiniz!

Uzun zamandir cok yogundum internete girmeye bile cok az zamanim oluyordu, bu aralar biraz bos zamanim fazla eklerim birazdan :)

Themis 1990 inanamiyorum, senin bir cocugun mu var !!!!! Fizigini bukadar guzel korudugun icin tebrik ediyorum seni !!!!

Arkadaş nişanı

vuvvv cok havalii

Bu da benden olsun, gecen haftadan bir kare.

Eki Görüntüle 1683091
Wooow :) yırtık kotuNu ve puf kazağını çok beğendim canım..
Valla nasıl özeniyorum şöyle süslenip ojelerini sürünüp takılarını takınıp saçlarını fönleyen hemcinslerime.. Helal olsun valla :) ben üşengeçliğimden maalesef yapamıyorum, onun dışında hep evdeyim bi yere çıktığım da yok o sebeple sadece imrenerek izliyorum sizleri kızlar :)

Eki Görüntüle 1585171 Eki Görüntüle 1585172 Eki Görüntüle 1585174

Bugünden iyi bayramlar kızlar

bugün hem bayram hem doğumgünüm

var bu kucağımdaki yakışıklı 3 yaşında şuan

Tesekkur ederim canim. Ee neguzel ende oturuyorsan birsuru zamanin var canim, kendini simart bence

trikon süpermiş çok yakışmış sana
var bu kucağımdaki yakışıklı 3 yaşında şuan
Tesekkurler :)
Masallah saglikli ve mutlu bir omur dilerim canim

Fizik on numaraymış yalnız harika görünüyorsun :) :)

Tesekkur ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…