- 12 Temmuz 2006
- 35.009
- 30.362
- 60
Bu kıyafet çok cici yaaa:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kıyafet çok cici yaaa:)
güzel olmuşsunnkızlar kızlar geçen akşam arkadaşımın düğünü vardı böyle gittim sizce nasıl olmuşummm? yanımdaki de konumda bahsettiğiim erkek arkadaşııımmm
ıslık ıslıııkkk,harikasın tatlım
ya canim masallah cok güzel giyiniyosun hayran kaldim.Kusadasindan sevgilerleee:)
Eki Görüntüle 1586914
bende çok beğendim =) allah mutluluğunuzu daim etsin canım çok şık ve naifsinkızlar kızlar geçen akşam arkadaşımın düğünü vardı böyle gittim sizce nasıl olmuşummm? yanımdaki de konumda bahsettiğiim erkek arkadaşııımmm
ben
bende çok beğendim =) allah mutluluğunuzu daim etsin canım çok şık ve naifsin[/QUOTE
özellikle kombin düşünmüyorum canım uyuyorsa giyiyorum, bu arada oje numarasına daha bakamadım çok sık gıremıyorumya canim masallah cok güzel giyiniyosun hayran kaldim.
ben kendimi cok zevksiz buluyorum ya sen nasil yapiyosun bu kombinleri
vu vu vu harikaaa....Eki Görüntüle 1629904
Kambur durmasaymışım iyiymiş
vu vu vu harikaaa....
Sağol.jooker tulumun çok şık bu aralarda moda zaten :)
Ay çok güzel. Uzun zamandır içimde bir abiye giyme hevesi var ama kimse evlenmiyor arkadaş yaa. :d abiye görünce iyice kıskandım.Eki Görüntüle 1629904
teşekkürlerAy çok güzel. Uzun zamandır içimde bir abiye giyme hevesi var ama kimse evlenmiyor arkadaş yaa. :d abiye görünce iyice kıskandım.
Eki Görüntüle 1629904
Wuhuuu süperEki Görüntüle 1629904
Bnde koyamıyor sık sık çünkü çok nadir gezmeye gidiyorumYa ben de koyucam ama bugun giymedigim icin koyamiyorum. Ablamin kinasinda giymistim baya gecti o yuzden koyamiyorum
Bi de tanidik cikar mikar