- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Doğum gününe uygun olur mu bilmem ama çok rahat ve güzel bu kombin :)kızlar bu da bu sabah arkadaşımın evinde yaptığım kombinlerden biri sizce nasıl yarın arkadaşlarla doğum günü kutlaması yapacağız giymeyi düşünüyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum gününe uygun olur mu bilmem ama çok rahat ve güzel bu kombin :)kızlar bu da bu sabah arkadaşımın evinde yaptığım kombinlerden biri sizce nasıl yarın arkadaşlarla doğum günü kutlaması yapacağız giymeyi düşünüyorm
teşekkür ederimm :)Doğum gününe uygun olur mu bilmem ama çok rahat ve güzel bu kombin :)
Nice seneler Mert :)Eki Görüntüle 1619450 Eki Görüntüle 1619451 Eki Görüntüle 1619452
oğlumun bugünkü doğum gününden aslında 28 ağustosta 2 gün rötarlı yaptık
zafer bayramı doğum günü bir arada
sağol marga ablasıNice seneler Mert :)
mutlu yıllar merte :)Eki Görüntüle 1619450 Eki Görüntüle 1619451 Eki Görüntüle 1619452
oğlumun bugünkü doğum gününden aslında 28 ağustosta 2 gün rötarlı yaptık
zafer bayramı doğum günü bir arada
teşekkürler ablasımutlu yıllar merte :)
maşallah maşallah tam fıstıksın tulumun da bir şahaneymiş
Sağol canım, ben de tulumu çok seviyorum giymişken koyayım dedim. Ayrıca doğum yapmış bir kadın olarak sen daha fıstıksın.maşallah maşallah tam fıstıksın tulumun da bir şahaneymiş
çok yakışmış gerçekten herkese yakışmaz bu kadar manken gibi fizik olunca sendeSağol canım, ben de tulumu çok seviyorum giymişken koyayım dedim. Ayrıca doğum yapmış bir kadın olarak sen daha fıstıksın.
Harikasın yavrum benimle çıkar misinSağol canım, ben de tulumu çok seviyorum giymişken koyayım dedim. Ayrıca doğum yapmış bir kadın olarak sen daha fıstıksın.
Canım tulumunu nerden aldın acaba böyle tulum çok istiyorum bulamıyorum
Yazın başında H&M'den almıştım canım. Yine oradan başka bir tulum daha aldım yazlık. Onu da çok beğeniyorlar.Canım tulumunu nerden aldın acaba böyle tulum çok istiyorum bulamıyorum
maşallah sanaa ne kadar güzelsin aman nazarlar değmesin sana ve bu kıyafet o kadar yakışmışkii bir an erkek olasım ve bekar olasım geldi .. umarım aşk dolu doğru insan vardır hayatında yada yoksa mevlam nasip etsinn..