sanırım bugün koyduğun eski. saçlar koyu bayağıHerkese günaydın ve hatta benim gibi uyanamayanlarada günaydınEki Görüntüle 1585927
biri dün biri bugün çekildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım bugün koyduğun eski. saçlar koyu bayağıHerkese günaydın ve hatta benim gibi uyanamayanlarada günaydınEki Görüntüle 1585927
biri dün biri bugün çekildi
ha. uyanamayanlardan yazdığın için öyle düşündüm.ıslak olduğundan olabilir anacığım. neticede sabah sabah
ee çek bakalım:))hemen şu halimide çekm göndereyim bakım :)
umarım herkese açık değğildir bu fotolar. dikkat et. çalabilirler. şortlu falan ya.. aman. neler duyuyoruzsadece facem var?
Peki burasi neresi? Bakin burda ds cok farklisiniz. Anlamadim ki. Benim mi gozler bozuldu yav ne ara oraya gidip cektiniz mesela??
ya sizin her dediğiniz harfiyen uygulamaya çalışıyorum kısaca söyleseniz ne sıkıntı dileyen özelden yazsın telefonumu verebilirim. ayrıca ben zaten dışarıdayım şu anda bir yere gitmedim
kim naptı ki ama sana sende olsan derdin bunu bencebu demek oluyor ki bundna sonra resim falan atmak yok.
bazı arkadaşlar özelden uyarmıştı. Dikkat et kadının kadına yaptığını kimse yapmaz.