- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Aynennn cınımmmmHERKEZ BİR DEYİLLL YANİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynennn cınımmmmHERKEZ BİR DEYİLLL YANİ
Çok tatlisinnn:)))
Gayet fit ve gyzel görünüyorsun canim:)) tebrik ederim 3 kilo için :)Eki Görüntüle 1585933
3 kilo vermiş olmanın dayanılmaz hafifliği :)
teşekkür ederim, sende öylesin canımGayet fit ve gyzel görünüyorsun canim:)) tebrik ederim 3 kilo için :)
Saol canımteşekkür ederim, sende öylesin canım
tam günlük spor giyime uygun şık bir kombin. sende yakıyorsun o ayrı ortalığı.Beni çeken yok ben de kendimi çekerim
Eki Görüntüle 1586033
oruç tuttum sadece :)Saol canım
Nası verdin kız 3 kilo bana da de hele
o tshirtü uzun formda değil de şöyle kullansanız bacaklarınız daha uzun görünebilir.teşekkür ederim, sende öylesin canım
Beni çeken yok ben de kendimi çekerim
Eki Görüntüle 1586033
Ben şortun modeli öyledir diye düşünmüştüm aslında, lakin değilse de dediğin gibi tangalaştırıyorsa teşhircilik gibi olmuş biraz. Ama ikimizin de kabul ettiği gibi herkesin kendi bedeni, saygı duymak lazım. Ben seni yargılamamıştım kusura bakma yanlış anlaşıldıysam.
Teşekkur ederim Oky imm:) yolda biri durdurdu beni numarasini vermek istedi görüşelim deditam günlük spor giyime uygun şık bir kombin. sende yakıyorsun o ayrı ortalığı.
Allah kabul etsin tuttugun Oruçlari canim:) iftarda ve sahurda dikkat ettin o zamanoruç tuttum sadece :)
Saol sarisin bombavay vay vay bana şöyle güzel böyle güzel diyen gizli cevherlere bak hele çok güzel çıkmışsın şekerim.
o tshirtü uzun formda değil de şöyle kullansanız bacaklarınız daha uzun görünebilir.
ee demese şaşardım. fıstık gibisin sen.Teşekkur ederim Oky imm:) yolda biri durdurdu beni numarasini vermek istedi görüşelim dedi
Allah kabul etsin tuttugun Oruçlari canim:) iftarda ve sahurda dikkat ettin o zaman
Saol sarisin bomba
Evet ya kapayalimkazene desemmiki kızlar. şu konuyu misafirlere kapasakmı
kazene desemmiki kızlar. şu konuyu misafirlere kapasakmı
vayyyyy:)yap o çok beğenilen şortlarımdan birini hediye edecem ):):):