- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
öyle deme ya senin bir madalyan var amaKombinin çok güzel canım
Biz sonuncu olmak için dogmusuz
o madalya bi kere olduöyle deme ya senin bir madalyan var ama
ya ben ne yapayım
vaovvvvv
Şu an istediğim ama ulaşamadığım tek şey,elindeebiraz salaşım ama : Eki Görüntüle 1583048
Çok üzgünüm özür dilerim oruç olduğunuzu unutmuşum :)bi oğlanla insan bole fit olur mu yaa.. Accık sal kendini moral olsun bize
tesekkurler tatlı kız, eylülde 21 oliciğimtatlibikiz ve sayın O okypete hanım. Bu kadar güzel olmak zorunda mısınız yaa :)) neye borçulunuz bu güzelliğinizi ?? tatlibikiz resmen 20 yaşında, O okypete hanım da resmen 21 - 22 yaşında. Maşallah.. Çok güzelsiniz :) Bu arada themis1990 maşalahh çok güzel bir bayan. 18 yaşında gösteriyor ama 24 yaşındaymış :) çok güzelsiniz ya, bu arada nickleri aklıma gelmeyenler de var :)
Rica ederim :) bak tam yaşını gösteriyorsun. çok güzelsin valla . :)) maşalahh :))tesekkurler tatlı kız, eylülde 21 oliciğim
oyy. çok naziksin. çok çok teşekkürler.tatlibikiz ve sayın O okypete hanım. Bu kadar güzel olmak zorunda mısınız yaa :)) neye borçulunuz bu güzelliğinizi ?? tatlibikiz resmen 20 yaşında, O okypete hanım da resmen 21 - 22 yaşında. Maşallah.. Çok güzelsiniz :) Bu arada themis1990 maşalahh çok güzel bir bayan. 18 yaşında gösteriyor ama 24 yaşındaymış :) çok güzelsiniz ya, bu arada nickleri aklıma gelmeyenler de var :)
Rica ederim :) 1 dakikaaa 22 yi 2 ile çarparsam sizinle uzaktan yakından alakası olmayan bir rakam çıkıyor, 22 + 2 = 24 ?? bence bu :) :) ??oyy. çok naziksin. çok çok teşekkürler.
22 yi 2yle çarrp hatta ekle biraz daha üstüne ..:)
bir dinazorum ben. t.rex hatta...
bu hesaplamayı çok sevdim ama ben:))Rica ederim :) 1 dakikaaa 22 yi 2 ile çarparsam sizinle uzaktan yakından alakası olmayan bir rakam çıkıyor, 22 + 2 = 24 ?? bence bu :) :) ??
Evet :)) çünkü gerçeği bu :)) 22 çarpı 2 yi duymadım sayıyorum :) aramızda sadece 4 yaş var o zaman okypete hanım :))bu hesaplamayı çok sevdim ama ben:))
tabi kızzz bu akşam çıkarsam atarımmmay ne güzell ya şu topiği canlandırdık. bir ara feciydi. kimse yoktu.
at at valla. eskiden o kadar güzeldiki bu konu.
oky altta ziyaretçide de sayı yazıyor bazen.. kapalı değil mi ziyaretcıye?at at valla. eskiden o kadar güzeldiki bu konu.
bakanların sayısı aşağıda 50 leri bulurdu. o derece. kızlar o duruma getirelim. bdv gibi olsun konu.