- 15 Aralık 2009
- 9.221
- 14.632
çok beğendim seni canım,maşaallah sana,işte güzel ve bakımlı,modern bir genç kadın
valla bravo .. donup bakınca ben ne yazmısım dedım de benHe themise fistik gbi kiz didin sonra banada didin sende oyle die
çok beğendim seni canım,maşaallah sana,işte güzel ve bakımlı,modern bir genç kadın
fıstıkkkk
Canimmmm:)fıstıkkkk
fıstıkkkk. çok hoşsun.
Hatun taş ya..
Canimmmm:)
Hatun taş ya..
fıstıklarfıstıkkkk. çok hoşsun.
hayırdır. noldu kifıstıklar
nazar mı değdirdinizölüyodum az önce,
dün iyikicimcimegfb nin hamilelik topiğine girdim, bi mide bulantısı başladı bayılcaktım.
tesekkurler bebeklerm
ya hani dışarda seyyar olarak patates kızartıp satıyolar, çubuğa sarılı bi şekilde. bi dilim yedim sadece midebulantısı aniden başladı. o yağın kokusu o baharatla aklıma geldikçe ölcek gibi oluyorum. eve kendımı zor attım. soguk bi duş aldım..hayırdır. noldu ki
fıstıklar
dün iyikicimcimegfb nin hamilelik topiğine girdim, bi mide bulantısı başladı bayılcaktım.
tesekkurler bebeklerm
Ben maşallah dedimfıstıklar
tesekkurler bebeklerm
Ben direk askısız kullanıyorum, göğüsleriniz çok büyük değilse iyi duruyoalakasız bir soru soracağım. bunun yeri bu değil diyebilirsiniz ama sütyen askılarının görünmemesi için bir yöntem var mıdır? şeffaf askı sevmiyorum bu arada :/
hmm sağol cnm rahat oluyordur inşallah tamam bir bakıyım ben de teşekkür ederim. :)Ben direk askısız kullanıyorum, göğüsleriniz çok büyük değilse iyi duruyo
geçmiş olsun. yağ kullanıla kullanıla eskimişse olur öyle.ya hani dışarda seyyar olarak patates kızartıp satıyolar, çubuğa sarılı bi şekilde. bi dilim yedim sadece midebulantısı aniden başladı. o yağın kokusu o baharatla aklıma geldikçe ölcek gibi oluyorum. eve kendımı zor attım. soguk bi duş aldım..
geçmiş olsun kuzumya hani dışarda seyyar olarak patates kızartıp satıyolar, çubuğa sarılı bi şekilde. bi dilim yedim sadece midebulantısı aniden başladı. o yağın kokusu o baharatla aklıma geldikçe ölcek gibi oluyorum. eve kendımı zor attım. soguk bi duş aldım..
Saol canimm:)Ben maşallah dedim
geçmiş olsun. yağ kullanıla kullanıla eskimişse olur öyle.
Aynen pislikler ya bi tadına bakım dedim og düşününce bile kötü oluyorum daha da yemem evde tertemiz yaparım kendi patatesimigeçmiş olsun kuzum
ama öyle pis seyler yemehele seyyar kızartma nasıl yapıyorlarsa artık 10 günlük yağdır o içindeki