Bugün ne giydin? Çek görelim..

hayırdır. noldu ki
ya hani dışarda seyyar olarak patates kızartıp satıyolar, çubuğa sarılı bi şekilde. bi dilim yedim sadece midebulantısı aniden başladı. o yağın kokusu o baharatla aklıma geldikçe ölcek gibi oluyorum. eve kendımı zor attım. soguk bi duş aldım..

alakasız bir soru soracağım. bunun yeri bu değil diyebilirsiniz ama sütyen askılarının görünmemesi için bir yöntem var mıdır? şeffaf askı sevmiyorum bu arada :/

alakasız bir soru soracağım. bunun yeri bu değil diyebilirsiniz ama sütyen askılarının görünmemesi için bir yöntem var mıdır? şeffaf askı sevmiyorum bu arada :/
Ben direk askısız kullanıyorum, göğüsleriniz çok büyük değilse iyi duruyo

geçmiş olsun. yağ kullanıla kullanıla eskimişse olur öyle.

geçmiş olsun kuzum
ama öyle pis seyler yemehele seyyar kızartma nasıl yapıyorlarsa artık 10 günlük yağdır o içindeki

Ben maşallah dedim
Saol canimm:)
geçmiş olsun. yağ kullanıla kullanıla eskimişse olur öyle.
geçmiş olsun kuzum
ama öyle pis seyler yemehele seyyar kızartma nasıl yapıyorlarsa artık 10 günlük yağdır o içindeki
Aynen pislikler ya bi tadına bakım dedim og düşününce bile kötü oluyorum daha da yemem evde tertemiz yaparım kendi patatesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…