- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
öyle deme ya senin bir madalyan var amaKombinin çok güzel canım
Biz sonuncu olmak için dogmusuz
ya ben ne yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle deme ya senin bir madalyan var amaKombinin çok güzel canım
Biz sonuncu olmak için dogmusuz
o madalya bi kere olduöyle deme ya senin bir madalyan var ama
ya ben ne yapayım
vaovvvvv
Şu an istediğim ama ulaşamadığım tek şey,elindeebiraz salaşım ama : Eki Görüntüle 1583048
Çok üzgünüm özür dilerim oruç olduğunuzu unutmuşum :)bi oğlanla insan bole fit olur mu yaa.. Accık sal kendini moral olsun bize
vaovvvvv
tesekkurler tatlı kız, eylülde 21 oliciğimtatlibikiz ve sayın O okypete hanım. Bu kadar güzel olmak zorunda mısınız yaa :)) neye borçulunuz bu güzelliğinizi ?? tatlibikiz resmen 20 yaşında, O okypete hanım da resmen 21 - 22 yaşında. Maşallah.. Çok güzelsiniz :) Bu arada themis1990 maşalahh çok güzel bir bayan. 18 yaşında gösteriyor ama 24 yaşındaymış :) çok güzelsiniz ya, bu arada nickleri aklıma gelmeyenler de var :)
Rica ederim :) bak tam yaşını gösteriyorsun. çok güzelsin valla . :)) maşalahh :))tesekkurler tatlı kız, eylülde 21 oliciğim
oyy. çok naziksin. çok çok teşekkürler.tatlibikiz ve sayın O okypete hanım. Bu kadar güzel olmak zorunda mısınız yaa :)) neye borçulunuz bu güzelliğinizi ?? tatlibikiz resmen 20 yaşında, O okypete hanım da resmen 21 - 22 yaşında. Maşallah.. Çok güzelsiniz :) Bu arada themis1990 maşalahh çok güzel bir bayan. 18 yaşında gösteriyor ama 24 yaşındaymış :) çok güzelsiniz ya, bu arada nickleri aklıma gelmeyenler de var :)
Rica ederim :) 1 dakikaaa 22 yi 2 ile çarparsam sizinle uzaktan yakından alakası olmayan bir rakam çıkıyor, 22 + 2 = 24 ?? bence bu :) :) ??oyy. çok naziksin. çok çok teşekkürler.
22 yi 2yle çarrp hatta ekle biraz daha üstüne ..:)
bir dinazorum ben. t.rex hatta...
bu hesaplamayı çok sevdim ama ben:))Rica ederim :) 1 dakikaaa 22 yi 2 ile çarparsam sizinle uzaktan yakından alakası olmayan bir rakam çıkıyor, 22 + 2 = 24 ?? bence bu :) :) ??
Evet :)) çünkü gerçeği bu :)) 22 çarpı 2 yi duymadım sayıyorum :) aramızda sadece 4 yaş var o zaman okypete hanım :))bu hesaplamayı çok sevdim ama ben:))
tabi kızzz bu akşam çıkarsam atarımmmay ne güzell ya şu topiği canlandırdık. bir ara feciydi. kimse yoktu.
at at valla. eskiden o kadar güzeldiki bu konu.
oky altta ziyaretçide de sayı yazıyor bazen.. kapalı değil mi ziyaretcıye?at at valla. eskiden o kadar güzeldiki bu konu.
bakanların sayısı aşağıda 50 leri bulurdu. o derece. kızlar o duruma getirelim. bdv gibi olsun konu.