Bugün ne giydin? Çek görelim..

Annemler in evlilik yıl dönümü
E bende giderim yanlız bırakmam :KK53:
IMG_20150710_204651.jpg

hayırdır. noldu ki
ya hani dışarda seyyar olarak patates kızartıp satıyolar, çubuğa sarılı bi şekilde. bi dilim yedim sadece midebulantısı aniden başladı. o yağın kokusu o baharatla aklıma geldikçe ölcek gibi oluyorum. eve kendımı zor attım. soguk bi duş aldım.. :KK43:

alakasız bir soru soracağım. bunun yeri bu değil diyebilirsiniz ama sütyen askılarının görünmemesi için bir yöntem var mıdır? şeffaf askı sevmiyorum bu arada :/

alakasız bir soru soracağım. bunun yeri bu değil diyebilirsiniz ama sütyen askılarının görünmemesi için bir yöntem var mıdır? şeffaf askı sevmiyorum bu arada :/
Ben direk askısız kullanıyorum, göğüsleriniz çok büyük değilse iyi duruyo

ya hani dışarda seyyar olarak patates kızartıp satıyolar, çubuğa sarılı bi şekilde. bi dilim yedim sadece midebulantısı aniden başladı. o yağın kokusu o baharatla aklıma geldikçe ölcek gibi oluyorum. eve kendımı zor attım. soguk bi duş aldım.. :KK43:
geçmiş olsun. yağ kullanıla kullanıla eskimişse olur öyle.

geçmiş olsun kuzum:KK200:
ama öyle pis seyler yeme:KK11:hele seyyar kızartma nasıl yapıyorlarsa artık 10 günlük yağdır o içindeki

Ben maşallah dedim :KK66:
Saol canimm:)
geçmiş olsun. yağ kullanıla kullanıla eskimişse olur öyle.
geçmiş olsun kuzum:KK200:
ama öyle pis seyler yeme:KK11:hele seyyar kızartma nasıl yapıyorlarsa artık 10 günlük yağdır o içindeki
Aynen pislikler ya bi tadına bakım dedim og düşününce bile kötü oluyorum daha da yemem evde tertemiz yaparım kendi patatesimi :110:

X