Evet.zayifladim bayagi.rejimdeyim hala.Oky, zayıfladın mı sen? Çok hoş görünüyosun. Üstündekine de bayıldııımmmmm
Ufff ıslık ıslık ,okypete bizimlesin canım,saçlar ayrı kıyafet ayrı yakıyorbugün ben. bağdat caddesine gideceğim birazdan.
prensesciğim çok teşekkürler canım. saçları iyice açtırdım zaten. sarının sarısı oldu. bugünde dip boyasına gittim. üstüne 4 ,5 tane daha röfle atılldı. bayağı açık ton şu an..Ufff ıslık ıslık ,okypete bizimlesin canım,saçlar ayrı kıyafet ayrı yakıyor
bence de.. ız fıstık senıde oyleeGorenseni anne sanmaz masallah
bence de.. ız fıstık senıde oylee
valla bak ben de aynısını yazcaktım yemınlenn hihii
valla bak ben de aynısını yazcaktım yemınlenn hihiisanslısınızz gobek neyın bısey yok hee
benımde var ayva göbüs onlarGobek var benm az da sorun etmiyom
benımde var ayva göbüs onlar
sağolsın canım sanmıyorlar zaten çoğu annemin sanıyor yani kardeşim yeğenim filanGorenseni anne sanmaz masallah
bende de kalça çıktı bu sene illa bir yerlerde problem oluyor o kadar kusur kadı kızında da varGobek var benm az da sorun etmiyom
yok kız sende göbek möbekbenımde var ayva göbüs onlar
bence de.. ız fıstık senıde oylee
ah var kuzumm pantolonların ustunden pörtlüyoryok kız sende göbek möbek
sağolsın canım sanmıyorlar zaten çoğu annemin sanıyor yani kardeşim yeğenim filan
çok genç anne olmanın avantajı sende çok genç annesin maşallah
biz elimizi tez tutmuşuz bu konuda
bende de kalça çıktı bu sene illa bir yerlerde problem oluyor o kadar kusur kadı kızında da var
cimcimegfb ben burda tam olarak ne yazdım . sen anlayabıldın mıı valla hepsını anladuysan tebrı edıyorumm
Çok güzel olmuş saçların canım çok beğendim yakışmış hemen dikkatimi çekti,üstündeki bluz tam benlikmis ,ben de çok severim bu tarz şeyleri,ayrıca kilo vermende gözümden kaçmadı,valla gençlere taş çıkartırsınprensesciğim çok teşekkürler canım. saçları iyice açtırdım zaten. sarının sarısı oldu. bugünde dip boyasına gittim. üstüne 4 ,5 tane daha röfle atılldı. bayağı açık ton şu an..
Marka yazabiliyor muyuz