- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
benimde göbek ve döte gidiyor aynenyok canım kalçalar fena fark ediyor 5-6 kiloyla hepsini oradan alıyorum çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde göbek ve döte gidiyor aynenyok canım kalçalar fena fark ediyor 5-6 kiloyla hepsini oradan alıyorum çünkü
yok ya sendeki şekilli popo kimde varbenimde göbek ve döte gidiyor aynen
Marga bana kim Kardashian diyoyok ya sendeki şekilli popo kimde var
tam ideal seninki ben 10 kilo daha alsam kim kardashiana dönüşücem diye korkuyorum
yok ya sendeki şekilli popo kimde var
tam ideal seninki ben 10 kilo daha alsam kim kardashiana dönüşücem diye korkuyorum
Marga bana kim Kardashian diyo
yok kız seninki onunkinin 4 te birinden azMarga bana kim Kardashian diyo
nayırr pro üyeler kuzuBuraya attigimiz fotolari ziyaretciler goremiyo dimi arkadaslar ona gore atcam
Aa sadece prolar mi atabiliyomuss buraya hic dikkat etmemistim. Peki foruma attigimiz fotolari ziyaretciler gorebiliyo mu yoksa onlara kapali mi?nayırr pro üyeler kuzu
pardon misafirlere kapalı imiş pro olayı yok sorryAa sadece prolar mi atabiliyomuss buraya hic dikkat etmemistim. Peki foruma attigimiz fotolari ziyaretciler gorebiliyo mu yoksa onlara kapali mi?
Hee iyi iyi ziyaretcilerin goremiyo olmasi guzel ben de hep tirsmistim buraya erkekler de girip bakiyo fotolarimizi gormesinler diyepardon misafirlere kapalı imiş pro olayı yok sorry
nıyee seksülüğünüzden mııMarga bana kim Kardashian diyo
Basenlerime laf ediyo gıcıknıyee seksülüğünüzden mıı
bak sen bızım sımarıgaaBasenlerime laf ediyo gıcık
Ay güneşin altındaym üzerindekini inceleyemedim eve gider gitmez inceliycem çok güzel bişeye benziyor :))) bohem tarzı sankıiiibugün ben. bağdat caddesine gideceğim birazdan.
Evet.bohem kıyafetler satan bir mağazadan almıştım bu bluzu.çok severim.Ay güneşin altındaym üzerindekini inceleyemedim eve gider gitmez inceliycem çok güzel bişeye benziyor :))) bohem tarzı sankıiii
Oky, zayıfladın mı sen? Çok hoş görünüyosun. Üstündekine de bayıldııımmmmmbugün ben. bağdat caddesine gideceğim birazdan.