- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Teşekkur ederim canımın iciiitaşa bakın siz bu ne güzellik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkur ederim canımın iciiitaşa bakın siz bu ne güzellik
EZgi ve onun muhteşem fiziği
Teşekkür ederim canm:)EZgi ve onun muhteşem fiziği
Tüttü maşallah eeee çalışınca oluyor
anacım sen çok zayıflamışsın maşşallah kaç kilo oldun spor devam mı hala?Teşekkür ederim canm:)
Çalışınca oluyo tabiii
Tatile çıkmadan 1 hafta önce 59 falandim canm ama şimdi kaç oldum bilmiyorumanacım sen çok zayıflamışsın maşşallah kaç kilo oldun spor devam mı hala?
valla gayet fit görünüyosun fıstık gibisin maşallah ne yapıyosan aynen devam et bencedeTatile çıkmadan 1 hafta önce 59 falandim canm ama şimdi kaç oldum bilmiyorum
Bi de spora devam ramazandan dolayi ara vermiştim ama baktım ara vermek yaramiyo devam ettim bende :)
Bugün uyanamadim spor için onun suclulugunu yasiyorumvalla gayet fit görünüyosun fıstık gibisin maşallah ne yapıyosan aynen devam et bencede
şortun ne güzelmiş kız tabi sende öylesin maşallah
Gittikçe zayıflıyorsun yoksa banamı öyle geliyor
Teşekkur ederim canim:)şortun ne güzelmiş kız tabi sende öylesin maşallah
Bence de gittikçe zayifliyosun
Teşekkur ederim canim:)
Bence de gittikçe zayifliyosun
Ayrıca saçların çok guzelll
sağolun kızlarda kilom aynı 60 değişen bir şey yok size öyle geliyor benceGittikçe zayıflıyorsun yoksa banamı öyle geliyor
Hadi yasağolun kızlarda kilom aynı 60 değişen bir şey yok size öyle geliyor bence
fıstığa bak
böylede öylede güzelsin boyun posun var kuzumEki Görüntüle 1575643 Eki Görüntüle 1575651 Eki Görüntüle 1575644 Eki Görüntüle 1575650
bunlar geçen seneki hallerim 53-54 kiloydum inşallah yakında yine olucam bakalım
hayatımda ilk defa hamilelik hariç 60 oldum
yok canım kalçalar fena fark ediyor 5-6 kiloyla hepsini oradan alıyorum çünküböylede öylede güzelsin boyun posun var kuzum