Bugün ne giydin? Çek görelim..

Saçının rengini çok beğendim gerçi loş bi ortam ama hoş duruyor :)
Rengi nedir?
Kombinde hoşuma gitti gayet spor duruyor..
teşekkürler canım =) renginin tam adını sormadım ama
elime hürremin fotosunu aldım gittiydim , sağolsun kuaförümde tıpkının aynısını yapmıştı ama sıkıldım artık =)

$image.jpg Saçma bi poz olmuş ama kuafore inerken kardeşim çekti bende koyayım dedim:KK31:

Son düzenleme:
Hatshe sarı saçlı halinde guzel.Biraz kilomu aldın.
venüs kusura bakma ama kombinin olmamış,tayt vücut şekline gitmemiş.Ayakkabılarda çok yüksek ,boyunu uzatmış ama olmamıs umarm alınmzsın.

venüs kusura bakma ama kombinin olmamış,tayt vücut şekline gitmemiş.Ayakkabılarda çok yüksek ,boyunu uzatmış ama olmamıs umarm alınmzsın.

Teşekkuredrim ben ayakkabıyı boyum uzasın dıye gıymıyorum zaten boyum kısa değil
Tayta gelince senin görüşün saygı duyarım ama ben ince uzun bacaklara taytı yakıstırıyorum:KK31:

Alındın galıba. :KK43: Uzunsan bukadr yuksek gıymeyebılırsın taytla cunku popo kısmıda açık.Vıctorıa secret mankenı gıbı fızıgı olanlara yakışıo ama yınede popo ortulmelı die dusunuyorm.

Alındın galıba. :KK43: Uzunsan bukadr yuksek gıymeyebılırsın taytla cunku popo kısmıda açık.Vıctorıa secret mankenı gıbı fızıgı olanlara yakışıo ama yınede popo ortulmelı die dusunuyorm.

Yok be güzelim niye alınayı m
Arabaya iniyordum montum kapatıyor nasılsa dıye bişi giymedim
Ayrıca aşk olsun benım ne eksıgım var o mankenlerden :KK19: :) ökçeye gelince zürafa gibi kızlar da giyiyor bu kadar topuk
Teşekkurlerrrr tekrar

Eki Görüntüle 563718 Saçma bi poz olmuş ama kuafore inerken kardeşim çekti bende koyayım dedim:KK31:

Yok be güzelim niye alınayı m
Arabaya iniyordum montum kapatıyor nasılsa dıye bişi giymedim
Ayrıca aşk olsun benım ne eksıgım var o mankenlerden :KK19: :) ökçeye gelince zürafa gibi kızlar da giyiyor bu kadar topuk
Teşekkurlerrrr tekrar

Kombinin son derece güzel olmuş beğendim venüs... :KK16:
Altındaki deri pantolon mu? Tayt mı? :26:
Bu arada forumumuzda bir sürü uzun boylu ve yüksek ökçe giyen bayan var...
Keşke zürafa diye tanımlamasaydın... :KK34:
Boyun kaç acaba, çok da aman aman uzun boylu gelmedin gözüme? :26:

Kombinin son derece güzel olmuş beğendim venüs... :KK16:
Altındaki deri pantolon mu? Tayt mı? :26:
Bu arada forumumuzda bir sürü uzun boylu ve yüksek ökçe giyen bayan var...
Keşke zürafa diye tanımlamasaydın... :KK34:
Boyun kaç acaba, çok da aman aman uzun boylu gelmedin gözüme? :26:

Tayt altımdaki boyum 173
Zaten çok uzunum demedim ki :26:

Bu arada kotu nıyetle soylemedım ıyı bısı demek ıstedım:KK31:

Tayt altımdaki boyum 173
Zaten çok uzunum demedim ki :26:

Bu arada kotu nıyetle soylemedım ıyı bısı demek ıstedım:KK31:

Yok durduk yere kib e basanlar olmasın, senin için demiştim. :KK9:
Bu forumda alakasız zamanlarda alakasız şeyler olabiliyor kib bakımından... :KK34:
Birisi uzunsun keşke topuklu giyinmeseydin demiş de o yüzden boyunu merak ettim...
Senle alakası yok. :KK16:
Güzelmiş taytın yakışmış. :KK34:

Püf :KK43: kız kızayız dıye koydum ama garaja inip arabaya binip arabadan montla inicem diye boyle cıktım
Yınede teşekkurederım

canım ben bişi demedim ki:KK70:
yoksa alıntı mı yanlıs oldu:KK70: ıstersen taryla dolaş, istersen şortla bizene :)

açıklama yapmak zorunda değilsin yani:KK53:

Yok durduk yere kib e basanlar olmasın, senin için demiştim. :KK9:
Bu forumda alakasız zamanlarda alakasız şeyler olabiliyor kib bakımından... :KK34:
Birisi uzunsun keşke topuklu giyinmeseydin demiş de o yüzden boyunu merak ettim...
Senle alakası yok. :KK16:
Güzelmiş taytın yakışmış. :KK34:

Evet olabiliyor garip şeyler
Tekrar teşekkurederim
Hertürlü yoruma açığım ayrıca

Yok değilim tabi ama sokakta boyle gezmediğimi belirtmek istedim

gezince n'oluyormuş ki:26:

ben sevsem tayt giymeyi
gezerim yani hiç çekinmem.ama vücudun çok narin :) dediğim gibi popon yok gibi duruyor,onu begenmedım sadece.
ama derı tayt çok sıkı olduğundan dolayı basık göstermışte olabılır:KK31:

ben taytını beğendim venüs, hatta çok yakışmış sana çünkü maşallah inceciksin...
üzerinde ki herşey ayrı ayrı çok güzel ama hepsini birarada kullanınca çok siyah olmuş...
başka bir renk kullansaydın cekette, biraz hareket katsaydın daha güzel olurdu diye düşünüyorum...

gezince n'oluyormuş ki:26:

ben sevsem tayt giymeyi
gezerim yani hiç çekinmem.ama vücudun çok narin :) dediğim gibi popon yok gibi duruyor,onu begenmedım sadece.
ama derı tayt çok sıkı olduğundan dolayı basık göstermışte olabılır:KK31:

Deri ya içi belli ediyor poponun herseyi çıkıyor :nazar:o yüzden yoksa mini etek sort vs giyerim
Popom kuçuk ama çıkık aslında 34 bedenim basık değil hatta kalkık oyle cıktı belkide

X