ben taytını beğendim venüs, hatta çok yakışmış sana çünkü maşallah inceciksin...
üzerinde ki herşey ayrı ayrı çok güzel ama hepsini birarada kullanınca çok siyah olmuş...
başka bir renk kullansaydın cekette, biraz hareket katsaydın daha güzel olurdu diye düşünüyorum...
evet olabilir...
belin bacakların incecik çok hoş
beğendım yani
Eki Görüntüle 563718 Saçma bi poz olmuş ama kuafore inerken kardeşim çekti bende koyayım dedim
her ne kdr taytın uzerine uzun birseyler giyilmesinden yanada olsam bu goruntu cok hosuma gitti belkide fiziginin duzgunlugundendir cok cool durmus
baharın son güneşli günlerinden bir kare herkese kocaman öpücükler
Eki Görüntüle 563804
Eki Görüntüle 563809
Eki Görüntüle 563810
Saol tesekkurederim
Aksine montum da deri ve siyahtiözendiğim bi gün değildi saçımı yaptırıp eve doncem diye giydim cıktım
baharın son güneşli günlerinden bir kare herkese kocaman öpücükler
Eki Görüntüle 563804
Eki Görüntüle 563809
Eki Görüntüle 563810
tamam işte bende keşke siyah olmasaydı ceket farklı bir renk olsaydı diyorum bej gibi ne biliyim kırmızı gibi...
siyah çok hakim olmuş...
özenip özenmemen de çok etkili değil gece dışarı çıkmadığını anladık mevcutu değerlendiriyoruz zaten...
anladım ben oyle gezıon sandım.sende düzgün fiziklısın ama onlar bambaska,kalemle cızılmıs gıbıler. cok az kız var oyle . Mankenler tabı zurafa gıbı olcklr,yoksa sıradn olurlardı de mi amaYok be güzelim niye alınayı m
Arabaya iniyordum montum kapatıyor nasılsa dıye bişi giymedim
Ayrıca aşk olsun benım ne eksıgım var o mankenlerden:) ökçeye gelince zürafa gibi kızlar da giyiyor bu kadar topuk
Teşekkurlerrrr tekrar
bende tam tersine siyahcıyımdır buna renkli bir mont veya baska bir aksesuar benim gozumde o kombini yok ederdi acıkcası bana kalsa herseyimi siyah yapardım heraldeEvet haklısın renk lazımmışyada daha belirgin bi renk olabılırdıtesekkuredrıö
anladım ben oyle gezıon sandım.sende düzgün fiziklısın ama onlar bambaska,kalemle cızılmıs gıbıler. cok az kız var oyle . Mankenler tabı zurafa gıbı olcklr,yoksa sıradn olurlardı de mi ama
Evet bir kaçı gerçekten çok güzel doutzen kroes ve adriana diğerleri tırt:) sıradanlık boyla olmuyor nice uzun kızımız çok sıradan ben görüyorum bazı kısa belkide 150 160 lıklar varki nicesini cebinden çıkarır
Ayrıca benı nıye vs manknleriyle kıyasladığını anlamadım benım oyle bır ıddam yokkı vs da calısmıycam
yok canm sen dedin ya ondan kıyaslama yapmıs gıbı algılama.ben fikrimi soyledım duzgun fızıklı herkes vs mankenlerı gıbı olmuo ondan dedm.ben kısayım ısterdım 180 olamayı fızk o zaman kendını gosterıo yoksa gerısı tırt dedıgın gbi
Tam aksi 180 f 190 fiziği öldürüyor ben boyumu çok seviyoru 180 arkadaşım ikizlerdi ikiside aynı boy çok üzülüyorlardı
Bence üzülme guzellik boy demek değil keşke öyle olsa mesela ambrosio alessandra varya biliyomusun al işte uzun ama ne kadar çirkin yüzü ve fiziği sadce uzun ama adriana hem gÜzel hem uzun
ben o kadını cok begenıyorum harıka .bende 1 74 um ama kendımı kısa hıssedıom uzun degılım yanı turklere gore uzunum.180 kadınlar cok guzel oluo ınce olanlar tabi.kısa boy herkesın sahıp oldugu bişi.
Eki Görüntüle 563718 Saçma bi poz olmuş ama kuafore inerken kardeşim çekti bende koyayım dedim
maşallah cnm çok güzel bir fiziğin var gördüğüm kadarıyla
tayt mı:26:deri pantolon o sanırım çok güzel olmuş..
Fiziğin çok güzel ayrıca ayakkabılarını çok beğendim :)