- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
woooww güzelliğe bakk mankenlerden fazlan var eksiğin yok düzgünlük bakımından canımEki Görüntüle 563718 Saçma bi poz olmuş ama kuafore inerken kardeşim çekti bende koyayım dedim
bende öyleyim ya o gün üzerimde siyah olmayınca kendımı tuhaf hissediyorum neden böyleyiz acababende tam tersine siyahcıyımdır buna renkli bir mont veya baska bir aksesuar benim gozumde o kombini yok ederdi acıkcası bana kalsa herseyimi siyah yapardım heralde
woooww güzelliğe bakk mankenlerden fazlan var eksiğin yok düzgünlük bakımından canımgiyiminide beğendimm deri tayt cok istiyodum ama bulamadım bi türlü bu şekilde boyunda 173 müş bi bayan için en ideal boylardan birisidir topuklu giyersin 180 civarlarına yaklaşırsın düz bile giysen gayet dikkat çekici olursun
bence hiçte kısa değilsin hatta Türkiye standartlarının baya üzerinde bi boy ve ben resmını gördüğümde rahat 180 vardır diye düşünmüştüm uzun bacaklısın benım gibiÇok teşekkürederim canım ya bulursan al çünkü sende çok iyi taşırsın eminim
Boya gelince arkadaş kısasın sana tayt olmamış demiş ondan bahsediyorduk bizde
bence hiçte kısa değilsin hatta Türkiye standartlarının baya üzerinde bi boy ve ben resmını gördüğümde rahat 180 vardır diye düşünmüştüm uzun bacaklısın benım gibi
Tayt altımdaki boyum 173
Zaten çok uzunum demedim ki :26:
Bu arada kotu nıyetle soylemedım ıyı bısı demek ıstedım
Çok teşekkürederim canım ya bulursan al çünkü sende çok iyi taşırsın eminim
Boya gelince arkadaş kısasın sana tayt olmamış demiş ondan bahsediyorduk bizde
bende öyleyim ya o gün üzerimde siyah olmayınca kendımı tuhaf hissediyorum neden böyleyiz acaba
Öküz altında buzağı arayıp buluruz biz sen merak etme ....
Çok başarılı bir kombin sen benim yorumumu esas al !
hahahaa cok haklısın canımkısasın ve taytmı olmamıs madem oyle trdeki taytlar toplatılsın 173 kısaysa giyecek kadın kolay bulunmaz
hahahaa cok haklısın canımbu tarz taytları zaten uzun boylu uzun bacaklı kadınlar süper taşır yani 170 ve üzeri :128:
aynen bende bulabilseydım giyecektim sitelerde buldum ama annem kredi kartı bilgilerini istiyolar ya o yüzden izin vermıyo güvenemem diyoyrn deri tayt giyesim geldi hee kac gunden beri forumda muhabbeti gecti bide
kısasın ve taytmı olmamıs madem oyle trdeki taytlar toplatılsın 173 kısaysa giyecek kadın kolay bulunmaz
Bu arada topuksuz 1.98 boyum var(sizde böyle bir kavram var topuksuz 180 ! Topuklu ? topuga göre değişiyor net bir ölçüm yok abi) ama şu uzun kızların burada bana laf sokuldu diyip ortalığı karıştırmasından boyumdan nefret eder hale geldim ....
Abi ben çok memnunum boyumdan. Kısa boylu birinin söylediği de umrum da olmaz, siz bunu takıntı haline getiriyorsanız sorunu söyleyende aradığınız kadar kendinizde de arayın...
hahahaa cok haklısın canımbu tarz taytları zaten uzun boylu uzun bacaklı kadınlar süper taşır yani 170 ve üzeri :128:
yrn deri tayt giyesim geldi hee kac gunden beri forumda muhabbeti gecti bide
aynen bende bulabilseydım giyecektim sitelerde buldum ama annem kredi kartı bilgilerini istiyolar ya o yüzden izin vermıyo güvenemem diyo
ben 1.60 ım kendimi de böyle çok seviyorum
ama ben ölmeliyim bazılarına göre,tayt felan da giyemem
halbuki her istediği giyiyorum hele ki incecik,zayıfken
çok da beğeniyorum,kendimi beğendiğim gibi benden uzun ve kısaları da beğeniyorum gerçekten güzelse.anlam veremiyorum ben boyla güzellik arasındaki saçma şeye..çok abartılı olmadığı sürece uzun da kısa da güzeldir hepimiz insanız en başta.her şeyin ayrı güzelliği var..