Bugün ne giydin? Çek görelim..

ne demek istediniz acaba?tavrınız hoş gelmedi eğer göğüs dekoltesini kastediyorsanız...
"ben fazla açık buldum" ya da "bence hoş değil dekolteniz" deseydiniz anlamaya çalışırdım.bir kadın bir kadına karşı daha nazik olmalı diye düşünüyorum.
eleştiri üslubunu bilecek yaşta olduğunuzu varsayıyorum.
hoş değil.

ne demek istediniz acaba?tavrınız hoş gelmedi eğer göğüs dekoltesini kastediyorsanız...
"ben fazla açık buldum" ya da "bence hoş değil dekolteniz" deseydiniz anlamaya çalışırdım.bir kadın bir kadına karşı daha nazik olmalı diye düşünüyorum.
hoş değil.

hoş değil.

bende bgn bööööleyim :)

$552015_10151028233492632_1567094822_a.jpg

ben eskiden çok paylaşırdım aslında yine paylaşmak istiyorum ama keşke yönetim misafirlere kapatsa bu konuyu bu bir, ikincisi de saygısızca yazanlar olmuş kime ne kimin ne giydiği arkadaşım. fotoğrafları alıp kopyalıyorlar falan demiş ya birisi ona takıldım, hani yüz yok resimlerde ama ne bileyim...

Sonunda ekleyebildim:cool:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 151
  • $image.jpg
    $image.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 138
kızlar bu da kardeşimin kombini nasıl olmuş?Eki Görüntüle 404426

canım kombini nasıl olmuş diye sorduğun için cevaplıyorum....
üstündeki kolsuz tşört ile botları çok uyumsuz olmuş, yani üstü yazlık altı kışlık gibi, kaldı ki kardeşin yaz kış kollu bişeyler giymeli zira kolları "taze" ve güzel gelmedi bana, naçizane fikrim....

Son düzenleme:
X