- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
hadi bende eklim bugunki kombinimi
Eki Görüntüle 441326 Eki Görüntüle 441325
cok sevdigim MANGO'dan pantolonum
H&M'den t-shirt
H&M'den ceketim
ayakabilarimda H&M den(H&M'i seviyorum)
cantam Glitter
kolyemde PIECES
teşekkür ederim bnnu:) aslında bilekten bağlı ama bacaklarım kalın olduğu için bilekten giymiyorum bileklerindeki ipleri çıkardım
Eki Görüntüle 441328
bu da bugün yemekten sonra dondurma almaya gitmiştim biraz dolaştım hem de o zaman giydim :) şortumu yeni aldım bayılıyorum
şort: gap
atlet: gap
hırka: twist
babet: burberry
çok beendimmm
ama ama bu kolye o kolye mi yoksamhiç kıskanmadım evrenim hıh
Eki Görüntüle 441328
bu da bugün yemekten sonra dondurma almaya gitmiştim biraz dolaştım hem de o zaman giydim :) şortumu yeni aldım bayılıyorum
şort giyinmiyorum ama sende beendim atletinle çok shik olmuş
ama böyle yazlık bir kombini siyahlardansa beyaz veya renkli kombinlemeni tavsiye edebilirim
mesela ben olsam hırkamı kapri kol ince delikleri olan beyaz renk
babetlerimi de renkli seçerdim
sortunu bende cok begendim canim.. yaaa bende hic sort giymem bacaklarim hic duzgun degilkombin guzel olmus
ceketine ve kolyene aşık oldum resmeeeeeen çok tatlı olmuşsun canımhadi bende eklim bugunki kombinimi
Eki Görüntüle 441326 Eki Görüntüle 441325
cok sevdigim MANGO'dan pantolonum
H&M'den t-shirt
H&M'den ceketim
ayakabilarimda H&M den(H&M'i seviyorum)
cantam Glitter
kolyemde PIECES
cidden şortun çok ciciymiş canım bende bayıldım çok şeker olmuşsunEki Görüntüle 441328
ceketine ve kolyene aşık oldum resmeeeeeen çok tatlı olmuşsun canım
cidden şortun çok ciciymiş canım bende bayıldım çok şeker olmuşsun
tavsiyelerin için teşekkürler :) çok cıvıl cıvıl giyinmeyi sevmiyorum açıkçası, yani renkli bir şey giyindiğim zaman mutlaka bunun etkisini siyahla azaltmaya çalışıyorum. hatta atletimi de siyah giymeyi düşündüm başta ama sonra beyaz olsun bari dedim :) evrenim de giymiş ya mavi pantolon gerisi siyah, ben de aynen öyle seviyorum o yüzden renkli bir şey giyince direk siyaha sarılıyorum
evet tatlim o kolye bu kolyebende cok seviyorum yaa hep takmayi dusunuyorum artik her kombinde gorursun
Eki Görüntüle 438670 Eki Görüntüle 438671
bugün okula giderken böyle giyindim. hava sıcaktı zaten üstüme yapışmayan serin tutan bir şey giyeyim dedim. kapalı ayakkabı giydim pişman oldum ama ayaklarım pişti.
bluz: silk and cashmere
kot tayt: c&a
çanta: louis vuitton
ayakkabı: burberry
Eki Görüntüle 442000 Eki Görüntüle 442001
elbise: banana republic
ayakkabı: banana republic
çanta: banana republic
Eki Görüntüle 442000 Eki Görüntüle 442001
elbisenin benzeri bende var canım çok tatlı ama çanta daha cici çok beğendimEki Görüntüle 442000 Eki Görüntüle 442001
renga renga renga renga rengareennnkkk
Eki Görüntüle 444509 Eki Görüntüle 444507 Eki Görüntüle 444508