Bugün ne giydin? Çek görelim..

Evrenim canım açıkçası beyazı hiç içime sinerek kullanmamama rağmen herkes çok beğendi :)
takılara gelince beni bütün yaz böyle görceksiniz büyük ihtimal yazın gelişini renkler ve bol bol takılar müjdeliyo bana
hilka çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum

saydek pantolonun ne kadar güzel, çok yakışmış, ben böyle renkli parçaları genelde dümdüz siyahla kullanmayı seviyorum bir de küçük renkli bir aksesuar ama sen beyaz ve sarı ile çok yakıştırmışsın, uymuşlar, çok beğendim

çok teşekkür ederim canım böyle cıvıl cıvıl bahar renklerini siyahlarla kapamak istemedim:)

çok teşekkür ederim canım böyle cıvıl cıvıl bahar renklerini siyahlarla kapamak istemedim:)

çok iyi yapmışsın valla :) ben de şimdi bir süredir giremiyordum sınav falan koşuşturma derken bugün birkaç resim koyacağım özlemişim bu sayfayı, bugün ne giysem'den daha güzel

Bugün gündüz böyleydim :) ilk defa beyaz elbise giydim hayatımda. elbise giymeyi çok seviyorum

elbise: gap
hırka: gap
çanta: burberry
babet: burberry

bu da bu sabah arkadaşımla kahvaltıya gittik oradan da biraz gezdik ama sabahın köründeydi resmen 7de buluştuk

elbise: h&m

Son düzenleme:
redvelvetcake çok hoş kombinler ikisi de, ama sen hangi şehirdesin? ortalık yanıyor sen o hırkalarla pişmiyor musun :44:

bu da dün akşam yemeğinden :)

bu elbisem aslında küçük geliyor arkadan tam kapanmadığı için hırka giyiyorum üzerime siyah giymiştim ama öyle resmim yok. ayakkabılarımı yeni aldım çok seviyorum 13-14 cm topuğu var, benim de boyum 178. 190ı aşıyorum

elbise: zara
ayakkabılar: matraş

Son düzenleme:
redvelvetcake çok hoş kombinler ikisi de, ama sen hangi şehirdesin? ortalık yanıyor sen o hırkalarla pişmiyor musun :44:

istanbuldayım, yok valla ben yaz kış hırka giyerim bunlar yazlık hırkalarım hiç terletmiyorlar. hırkasız çıkmam :)

*teşekkürler bu arada:)

Son düzenleme:
bünye meselesi herhalde. ben bugün ofiste klima 16 derecede çalışırken fenalık geçiriyordum. hele dışarda olsam asfalta yapışmıştım

bünye meselesi herhalde. ben bugün ofiste klima 16 derecede çalışırken fenalık geçiriyordum. hele dışarda olsam asfalta yapışmıştım

hadi ya ben terlemeyi geçtim şu son 4-5 gündür üşüyorum bile. güneş çok yakmıyor nem yok ve de çok rüzgar var bizim burada

Eki Görüntüle 446948

Bugün gündüz böyleydim :) ilk defa beyaz elbise giydim hayatımda. elbise giymeyi çok seviyorum

elbise: gap
canım hırkasız daha iyi olurmuş sanki seni görünce ben piştim valla
Eki Görüntüle 446949

bu da bu sabah arkadaşımla kahvaltıya gittik oradan da biraz gezdik ama sabahın köründeydi resmen 7de buluştuk

elbise: h&m
ayy bu elbisen daha ciciymiş bayıldım
bu elbisen çok ciciymiş canım ayakkabıların çok kışlık göründü gözüme ama...

itiraf edin sizi annem tuttu değil mi o da sürekli aynı şeyleri söylüyor hırkalarım hakkında
yook yaz sezonundan aldım :) burnu açığı da vardı da kapalısı daha rahat oldu

sayydek tatlımmm çiçekli pantolonun ne kadar yakışmış beyazla kombinlemen ii olmuş ve o takıların gözüme şıkır şıkır mis gibi geldi

redvelvetcake en sonki elbisen sana çok yakışmış bir de sayydekten önce eklediğin elbisen ve çantanı çok beendim güsel kombinlemişsin

raptiye kolyen cidden çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…