renga renga renga renga rengareennnkkk
Eki Görüntüle 444509 Eki Görüntüle 444507 Eki Görüntüle 444508
çokk yakışmış maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
renga renga renga renga rengareennnkkk
Eki Görüntüle 444509 Eki Görüntüle 444507 Eki Görüntüle 444508
saydek pantolonun ne kadar güzel, çok yakışmış, ben böyle renkli parçaları genelde dümdüz siyahla kullanmayı seviyorum bir de küçük renkli bir aksesuar ama sen beyaz ve sarı ile çok yakıştırmışsın, uymuşlar, çok beğendim
çok teşekkür ederim canım böyle cıvıl cıvıl bahar renklerini siyahlarla kapamak istemedim:)
redvelvetcake çok hoş kombinler ikisi de, ama sen hangi şehirdesin? ortalık yanıyor sen o hırkalarla pişmiyor musun :44:
Eki Görüntüle 446948
Bugün gündüz böyleydim :) ilk defa beyaz elbise giydim hayatımda. elbise giymeyi çok seviyorum
elbise: gap
hırka: gap
çanta: burberry
babet: burberry
hos gunluk sade guzel olmus.ama bisey sorucam turkiyede havalar soguk geciyor galiba?
bünye meselesi herhalde. ben bugün ofiste klima 16 derecede çalışırken fenalık geçiriyordum. hele dışarda olsam asfalta yapışmıştım
canım hırkasız daha iyi olurmuş sanki seni görünce ben piştim vallaEki Görüntüle 446948
Bugün gündüz böyleydim :) ilk defa beyaz elbise giydim hayatımda. elbise giymeyi çok seviyorum
elbise: gap
ayy bu elbisen daha ciciymiş bayıldımEki Görüntüle 446949
bu da bu sabah arkadaşımla kahvaltıya gittik oradan da biraz gezdik ama sabahın köründeydi resmen 7de buluştuk
elbise: h&m
bu elbisen çok ciciymiş canım ayakkabıların çok kışlık göründü gözüme ama...bu da dün akşam yemeğinden :)
Eki Görüntüle 446955 Eki Görüntüle 446956 Eki Görüntüle 446957
bu elbisem aslında küçük geliyor arkadan tam kapanmadığı için hırka giyiyorum üzerime siyah giymiştim ama öyle resmim yok. ayakkabılarımı yeni aldım çok seviyorum 13-14 cm topuğu var, benim de boyum 178. 190ı aşıyorum
elbise: zara
ayakkabılar: matraş
hadi ya ben terlemeyi geçtim şu son 4-5 gündür üşüyorum bile. güneş çok yakmıyor nem yok ve de çok rüzgar var bizim burada
canım hırkasız daha iyi olurmuş sanki seni görünce ben piştim valla
ayy bu elbisen daha ciciymiş bayıldım
bu elbisen çok ciciymiş canım ayakkabıların çok kışlık göründü gözüme ama...
yok artik.bakude havalar cok sicak geciyor oturdugum yerde terliyorum .kecke daha da serin gecse ben serin seviyorum.ama yine elhamdulillah