Bugün ne giydin? Çek görelim..

ayyyy tütütü maşallahhh:nazar:
bugün bayıldım sana canım en çok gömleğineee ne kadar yakışmış:KK16:
bi ar kotun daha mı koyu olsaydı acaba dedim ama sonradan vazgectim harika olmuş böyle:KK54:

saol bitanem koyu kotla denedim inan hiç olmuo :KK4:
güzel yorumuna çoookk teşekkür ettim datlum:KK54:

Bu forumda bazen sorunlar bitmek bilmiyor. Baskalarinin resimlerini ekleyerek ne zevk aliyor bazi kisiler anlayamiyorum. Herneyse bu konuda kapanir yeniden, bir sonraki olaya kadar.

Dun ben boyleydim kizlar, umarim begenirsiniz.

1.jpg

Çok güzel çıkmışsınız fiziğinizde kombinde harika olmuş

AsaletinBedeliA cok sekersin elbisen cok yakismis

dus sade rahat ve sik gorunuyosun saclarinda cok uyumlu olmus kombine

bnnu ilk kombinini cok begendim, ustteki tek parcami iki parcami? renkleri cok begendim cok yakistirmissin
ikinci kombininde sadece ayakkabilari sevmedim, oda kisa topuklu ayakkabilari sevmedigimden, gerisi cok hos olmus

nur0993 kullandigin renkleri cok begendim hatta yelege bayildim fakat yeleginin icindekini pantolonun icine sokmayip, yeleginin ustten bir iki dugmesini acsamiydin diye dusunuyorum ? veya yeleginin icine basic kolsuz yuvarlak yaka bisey giyip yelegin dugmelerini kapamasamiydin oylede deneyebilirsin canim bende cok kullanirim boyle yelekler :)

topic supermis tam benlik :))
bu arada kizlar neden ben mesajlarima smyle ekleyemiyorum? mesaj sayim az oldugu icinmiki ?

bnnu ilk kombinini cok begendim, ustteki tek parcami iki parcami? renkleri cok begendim cok yakistirmissin
ikinci kombininde sadece ayakkabilari sevmedim, oda kisa topuklu ayakkabilari sevmedigimden, gerisi cok hos olmus

topic supermis tam benlik :))
bu arada kizlar neden ben mesajlarima smyle ekleyemiyorum? mesaj sayim az oldugu icinmiki ?

hoşgeldin canım:KK52:
yok onlar tek parça
içindeki pembe sıfırkol badi
ekru hırka
kemeri de ben kombine ettim arada :KK9:
teşekkür ederim
mesaj sayınla mı alakalı sanmıyorum ama konuya cevap ver dediğinde altta smiley çıkmıo mu :26:

nur0993 kullandigin renkleri cok begendim hatta yelege bayildim fakat yeleginin icindekini pantolonun icine sokmayip, yeleginin ustten bir iki dugmesini acsamiydin diye dusunuyorum ? veya yeleginin icine basic kolsuz yuvarlak yaka bisey giyip yelegin dugmelerini kapamasamiydin oylede deneyebilirsin canim bende cok kullanirim boyle yelekler :)

Teşekkür ederim :) Olabilir tabi söylediklerin öylede yapıyorum bazı kıyafetlere göre :)

Mrb kizlar. Burayı uzun zamandır bende takip ediyorum bı kaç defa kombinlerimi paylaştım.
Zevkinize güvendiğim ve beğendiğim icin sizden bı ricam var.
Buradaki linke girip kıyafetime bakarmisiniz. Sacım ayakkabı çanta falan filan nasil olsun??

Resmi nikahım var ama cok sade sadece 4 kişilik.

http://www.kadinlarkulubu.com/nikah/527817-nikahda-giymeliyim-6.html

$securedownload (5).jpg $securedownload (6).jpg

eve misafir gelmişti, ben de siyah elbise siyah ayakkabı giydim :) bacaklarım biraz kalın ve şu an beyazlar o yüzden bronzlaşmadan çorapsız giymek istemedim. ten rengi çorap asla giymem nefret ediyorum :)

redvelvetcake seni beğendim canım.zaten bronzda olsan bana kalırsaa siyah çorapla kullanman daha doğru olmuş.
en tatlısından bir yaz günüüü:KK16:
$020620121016.jpg $020620121010.jpg

teşekkür ettim canım benim:KK16:
baktım canım arkadaşım bugün kombin yüklememiş ben azıcık arayı kapatiyim dedim:KK1:

woaaww ii etmişsin kuzum özlemiştim seni :KK54:
biz piknikteydik bugün bir üstteki giydiklerime fark gömlek beyaz saçlar açık çiçekli bi pembe toka küçük şapka gibi:KK60:

woaaww ii etmişsin kuzum özlemiştim seni :KK54:
biz piknikteydik bugün bir üstteki giydiklerime fark gömlek beyaz saçlar açık çiçekli bi pembe toka küçük şapka gibi:KK60:

$z.jpg bahsettiğin toka böyle mi kuzum yazın bayılıyorum bu toka çeşidine her rengi var nerdeyse bu fotoda geçen yazdan:KK1:

veeee bir toka ile geçen yazdan kareler edinmiş bulunmaktayım senden :KK60: çok şeker yaa çok tatlı buluyorum böyle şeyleri
kuşum benimki şapka şeklinde diil belirtmek için söledim bak böle:KK1:
fotoyu çekerken şarj bitti bu son fotom oldu ama belli oluo sanırım :KK1:

Eki Görüntüle 435592

X