- 24 Aralık 2011
- 695
- 1
ayyyy tütütü maşallahhh
bugün bayıldım sana canım en çok gömleğineee ne kadar yakışmış
bi ar kotun daha mı koyu olsaydı acaba dedim ama sonradan vazgectim harika olmuş böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy tütütü maşallahhh
bugün bayıldım sana canım en çok gömleğineee ne kadar yakışmış
bi ar kotun daha mı koyu olsaydı acaba dedim ama sonradan vazgectim harika olmuş böyle
Bu forumda bazen sorunlar bitmek bilmiyor. Baskalarinin resimlerini ekleyerek ne zevk aliyor bazi kisiler anlayamiyorum. Herneyse bu konuda kapanir yeniden, bir sonraki olaya kadar.
Dun ben boyleydim kizlar, umarim begenirsiniz.
bnnu ilk kombinini cok begendim, ustteki tek parcami iki parcami? renkleri cok begendim cok yakistirmissin
ikinci kombininde sadece ayakkabilari sevmedim, oda kisa topuklu ayakkabilari sevmedigimden, gerisi cok hos olmus
topic supermis tam benlik :))
bu arada kizlar neden ben mesajlarima smyle ekleyemiyorum? mesaj sayim az oldugu icinmiki ?
bebeğim,manzara güzel sen süper,daha ne diyeyim?
çok beğendim kombinini.
nur0993 kullandigin renkleri cok begendim hatta yelege bayildim fakat yeleginin icindekini pantolonun icine sokmayip, yeleginin ustten bir iki dugmesini acsamiydin diye dusunuyorum ? veya yeleginin icine basic kolsuz yuvarlak yaka bisey giyip yelegin dugmelerini kapamasamiydin oylede deneyebilirsin canim bende cok kullanirim boyle yelekler :)
sayydek balım çok hoş olmuşsun ama ben özellikle çantana bittim
teşekkür ettim canım benim
baktım canım arkadaşım bugün kombin yüklememiş ben azıcık arayı kapatiyim dedim
Eki Görüntüle 435574 bahsettiğin toka böyle mi kuzum yazın bayılıyorum bu toka çeşidine her rengi var nerdeyse bu fotoda geçen yazdan