Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 425746
Uzun zamandır eklemiyorum çünkü eski tadı yok buranın ama bugün bi foto ekleyim dedim...
böyle paçalı pantolonlara bayılıyorum ben
ayakkabı dışında ben çok beğendim canım, o biraz koyu geldi gözüme birde babetle daha güzel olur bence.
Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim beyaz converselerimi giyicektim ama hava kapalıydı ve ara ara yağmur yağıyordu onun için çamurlamak istemedim beyaz converselerimi :)
Bu pantolon değil ama başka bol paçalarla bende babet giyiyorum bunun paçaları çok uzun babetle olmuyor :) Teşekkürler yorumun için
Eki Görüntüle 425746
Uzun zamandır eklemiyorum çünkü eski tadı yok buranın ama bugün bi foto ekleyim dedim...
canım dediğin gibi beyaz converse ile daha tatlı dururdu siyah çok koyu geldi gözüme :)
onun dışında beğendim
Eki Görüntüle 425746
bu kombine + masali saclara topuklu ayakkabi daha cok yakisirdi sanki
yada dedigin gibi beyaz konversde guzel olurdu
onun disinda cok hos gorunuyosun incecik masallah :)
ayakkabının siyah olması dışında çok hoşşşEki Görüntüle 425746
merhaba kızlar buralar pek durgun bu aralar
yinede kırk yılda bir giyinip kuşanıp foto çekilmişken bende ekleyeyim birtane :))
Eki Görüntüle 427092
Eki Görüntüle 425746
merhaba kızlar buralar pek durgun bu aralar
yinede kırk yılda bir giyinip kuşanıp foto çekilmişken bende ekleyeyim birtane :))
Eki Görüntüle 427092
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim buraya kombinde ekleyemedim...aşkito,beren,selayhus,xzgi hamileydi en son kzımı oğlumu oldu nerelerdesiz kızlar özledim sizleri aşkito hele hiç görünmüyo girmiyo siteye