Bugün ne giydin? Çek görelim..

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim buraya kombinde ekleyemedim...aşkito,beren,selayhus,xzgi hamileydi en son kzımı oğlumu oldu nerelerdesiz kızlar özledim sizleri aşkito hele hiç görünmüyo girmiyo siteye:KK20:

$bbbbbbbb.jpg

Uzun zamandır eklemiyorum çünkü eski tadı yok buranın ama bugün bi foto ekleyim dedim...

böyle paçalı pantolonlara bayılıyorum ben:KK16:
ayakkabı dışında ben çok beğendim canım, o biraz koyu geldi gözüme birde babetle daha güzel olur bence.

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim beyaz converselerimi giyicektim ama hava kapalıydı ve ara ara yağmur yağıyordu onun için çamurlamak istemedim beyaz converselerimi :)
Bu pantolon değil ama başka bol paçalarla bende babet giyiyorum bunun paçaları çok uzun babetle olmuyor :) Teşekkürler yorumun için

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim beyaz converselerimi giyicektim ama hava kapalıydı ve ara ara yağmur yağıyordu onun için çamurlamak istemedim beyaz converselerimi :)
Bu pantolon değil ama başka bol paçalarla bende babet giyiyorum bunun paçaları çok uzun babetle olmuyor :) Teşekkürler yorumun için

beyaz converse ile çok yakışır evet:)
yerlerde sürünen pantolonlarıma bende converse giyiyorum genelde ama azcık kısa olanlara babet çok yakışıyor:KK34:

Son düzenleme:
bu kombine + masali saclara topuklu ayakkabi daha cok yakisirdi sanki
yada dedigin gibi beyaz konversde guzel olurdu
onun disinda cok hos gorunuyosun incecik masallah :)

Teşekkür ederim canım günlük hayatta topuklu kullanmıyorum ya babet ya converse giyiyorum:)
Yorumun için teşekkürler:)

merhaba kızlar buralar pek durgun bu aralar
yinede kırk yılda bir giyinip kuşanıp foto çekilmişken bende ekleyeyim birtane :))

$DSCF0117.jpg

Eki Görüntüle 425746

Uzun zamandır eklemiyorum çünkü eski tadı yok buranın ama bugün bi foto ekleyim dedim...
ayakkabının siyah olması dışında çok hoşşş :KK16:

merhaba kızlar buralar pek durgun bu aralar
yinede kırk yılda bir giyinip kuşanıp foto çekilmişken bende ekleyeyim birtane :))

Eki Görüntüle 427092

ayyy bu pembe dolaptakı takım diil mi sana da çok yakışmış canımm
çorabın accuk daha ince olabilir miymiş :26:
ama böyle de çok narin ve hoşsun çok beendim :KK16:

Biraz ortalık hareketlenir belki katkı yapıyım dedim önceki günlerden bi kare

$DSCF6898.jpg
Hemen eleştirilerimi de yapıyım:KK12::KK55:
Saçlarım bakımsız duruyo tembellikten düzleştiriciyi elime almamışım:KK50:
Neden bu çantayı kullanmışım onuda anlamadım alakasız olmuş :p:KK31:

miskokulum, kkontess, Selaycım,
canlarım çok teşekkürler beğendiğiniz için. :KK16:
bnnu, AsaletinbedeliA
sağolasınız kızlar çok mutlu oldum güzel sözlerinizlee :KK16:
bnnu haklısın şeker çorap daha ince olabilirdi.
önce öyle denedim ama bacaklarım maşallah dolma gibi :))
böyle sanki biraz kamufle olmuş gibi geldi bana

düş ben çok garipsemedim ayakkabıyı
çok hoş görünüyorsun özellikle saçlar

AsaletinbedeliA elbisenle çok güzel
pek cici ve uyumlu görünüyorsun canım

Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar:)
gnydn64 bence çok hoş görünüyorsun ama acaba saçlarını daha farklı mı toplasaydın:nazar:
asaletinbedelia elbisen hoşmuş fakat seninde dediğin gibi o çanta olmamış :)

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim buraya kombinde ekleyemedim...aşkito,beren,selayhus,xzgi hamileydi en son kzımı oğlumu oldu nerelerdesiz kızlar özledim sizleri aşkito hele hiç görünmüyo girmiyo siteye:KK20:

ay canım bende seni çok özledim bayadır ugrayamadım buraya beni unutmamana çok sevindim:KK16::KK16:

X