Bugün ne giydin? Çek görelim..

bu topikte de sorun çıkaranlar hiiiççç eksik olmuyor
insanın sanane kızaaaammm diyesi geliyor
bugün giydiğini eklemiş şekerlik olsun topik şenlensin die de sevgilisini eklemiş topiğe ayrıkırı mı hayır eeeeeeee
gözü olanın gözü çıksın :KK60: :KK60: :KK60:

yeter ama sorun çıkaranlar girmesin artık şu topiğe bence senin yaptığın yanlış
burası bugün ne giydin topiği yani kıyafetler eleştirilir paylaşım yapılır
milletin sevgilisinin eleştirileceği topik burası değil yanlış yerdesin:KK14:

Öncelikle biraz saygılı konuşmayı öğren. Gerçek hayatında da öyle sanane kızaaam diye ağzını yamulta yamulta konuşuyorsan işin zor zaten. İki sevgilinin sadece kafalarının gözüktüğü romantik bir aşk pozundan ne giydiklerini anlıyosan çok zekisin zaten. Burda ne giydiğini gösteren başka arkadaşlar da var ama gayet ne giydiklerini gösterir tarzda fotoğraflar çekip koyuyorlar. Topiclerde manasız şeyler görünce komik oluyor gerçekten. Ayrıca kendinle çelişme. Diyorsun ki "burası bugün ne giydin topiği yani kıyafetler eleştirilir paylaşım yapılır milletin sevgilisinin eleştirileceği topik burası değil yanlış yerdesin" ben de aynı şeyi söylüyorum burası ne giydin topiği insanların sevgilileriyle pozlarını paylaşması manasız. Okuduğunu anlamıyorsun sanırım. Ağzını yamulta yamulta konuşacağına önce okuduğunu anla istersen.

Son düzenleme:
Öncelikle biraz saygılı konuşmayı öğren. Gerçek hayatında da öyle sanane kızaaam diye ağzını yamulta yamulta konuşuyorsan işin zor zaten. İki sevgilinin sadece kafalarının gözüktüğü romantik bir aşk pozundan ne giydiklerini anlıyosan çok zekisin zaten. Burda ne giydiğini gösteren başka arkadaşlar da var ama gayet ne giydiklerini gösterir tarzda fotoğraflar çekip koyuyorlar. Topiclerde manasız şeyler görünce komik oluyor gerçekten. Ayrıca kendinle çelişme. Diyorsun ki "burası bugün ne giydin topiği yani kıyafetler eleştirilir paylaşım yapılır milletin sevgilisinin eleştirileceği topik burası değil yanlış yerdesin" ben de aynı şeyi söylüyorum burası ne giydin topiği insanların sevgilileriyle pozlarını paylaşması manasız. Okuduğunu anlamıyorsun sanırım. Ağzını yamulta yamulta konuşacağına önce okuduğunu anla istersen.

maşallah sen müthiş saygılısın :KK60: :KK60:
bu yaştan sonra kelimelerimle ne demek istediğimi uzuuun uzuun anlatmaya çalışıp kendimi yormak istemiyorum anlayan anladı zaten anlamayanla da polemiğe giremem :KK31:

asaletin bedeli elbisen çok güzel ya :nazar:
düş bende tayt sanmıştım pantolonmuş çok yakışmış:nazar:

maşallah sen müthiş saygılısın :KK60: :KK60:
bu yaştan sonra kelimelerimle ne demek istediğimi uzuuun uzuun anlatmaya çalışıp kendimi yormak istemiyorum anlayan anladı zaten anlamayanla da polemiğe giremem :KK31:

asaletin bedeli elbisen çok güzel ya :nazar:
düş bende tayt sanmıştım pantolonmuş çok yakışmış:nazar:

Yok canım tayt değil :)ben tayt giymiyorum böyle dar pantolonları tercih ediyorum taytla hareketlerim kısıtlanıyor gibi hissediyorum :)

Düş* bende tayt sandım canım ama neyse ki değilmiş çok yakışyırmışsın maşallah saçlarda pek güzel:nazar:
bnnu kuzummmmm pembeler pek yakışmııışş çok beğendim bitek ayakkabılardan emin olamadım tatlım ama yinede harika görünüyosun:KK16:

sayydek kuzucum burnu kapalı açık bi topuklum var hırkanın renginde onu giyincektim ama malum yağışlı havalardan dolayı elim buna gitti :KK31: bunun da açık pembeli yerlerini bluzla topuklarını kemerle kombine ettim :KK9:
saol bitanem :KK54:

Düş* bende tayt sandım canım ama neyse ki değilmiş çok yakışyırmışsın maşallah saçlarda pek güzel:nazar:
bnnu kuzummmmm pembeler pek yakışmııışş çok beğendim bitek ayakkabılardan emin olamadım tatlım ama yinede harika görünüyosun:KK16:

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim tayt giymem ben birde taytla kısa bir şeyi kombinleyenleride hiç tasvip etmem :)

ben beğenmedim.hele ki ayakkabıyı.

:KK1: yorum için teşekkür ederim
onlar benim en sevdiğim ayakkabılarım oxford sevmeyenler vardır elbet zevk meselesi :KK31:
oxford da neymiş diip benden sonra alan pek çok arkadaşım olduğunu düşünürsek alışkınım :)))

X