- 24 Temmuz 2011
- 880
- 113
- 36
vallahi yaa hiç bir kombinim bu kadar konuşulmadı alınıyorum ha
sen işi bilmiyorsun annem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi yaa hiç bir kombinim bu kadar konuşulmadı alınıyorum ha
elestiri var hakaret var bu ikisinin ayrımını yapamayan insanlar icin hakaret dahi elestiri niteliginde oluyor bende kombini begenmedim uzun birseyler giymesini hos durmadıgını soyledim ama bir insana ''sığ'' demek elestiri olmuyor hakaret oluyor..burda kime dense ne olursa olsun tepki gosterir..
ben kombin görmedim ki başka şeyler gösterilmiş o kız kardeş fotoğrafında... poza baksana
nese öhöm öhöm sayydek canımcım senin büyük fotoların beni biraz geri sayfadaki küçük foto kadar rahatsız etmiyor ekle sen ben seviom
nişan elbisen kombinin şahane olmuş maşallah
halısınız uzatmayalım.buraya kardeşim istediğiiçin heveslendiği için yükledim.ama ona okutturmayacağım.gerçi annelere sorsak kızınız erkeklerle mi gezsin yoksa tuniksiz taytla mı desek.eminim hepsi taytı tercih ederdi ama neyse.
Foto makinesiyle çekildiği için büyük oluyor canımm artık telle çekip ekliycem minnak olsun rahatsız olmasın kimse diiimi
Yorumun için de çok çok teşekkür ettim canım beniimmmm
.
ayy kızlar bu konularda biraz teknoloji özürlü oluyorum kusura bakmayın
pc de photo scape diye program var ama ordan nasıl düşülüyoki :26:
ayy kızlar bu konularda biraz teknoloji özürlü oluyorum kusura bakmayın
pc de photo scape diye program var ama ordan nasıl düşülüyoki :26:
saydekcim sen istediğini giyip parklarda erkeklerle geziyorsun ama benim kardeşimin daha erkek arkadaşı bile olmadı..bence o demeli "yazık bu gençliğe"diye
şuan bodrumdayım ve bodrum tatilimden kareler... Eki Görüntüle 405689