Bugün ne giydin? Çek görelim..

elestiri var hakaret var bu ikisinin ayrımını yapamayan insanlar icin hakaret dahi elestiri niteliginde oluyor bende kombini begenmedim uzun birseyler giymesini hos durmadıgını soyledim ama bir insana ''sığ'' demek elestiri olmuyor hakaret oluyor..burda kime dense ne olursa olsun tepki gosterir..

Son düzenleme:
ben kombin görmedim ki başka şeyler gösterilmiş o kız kardeş fotoğrafında... poza baksana :KK50:

nese öhöm öhöm sayydek canımcım senin büyük fotoların beni biraz geri sayfadaki küçük foto kadar rahatsız etmiyor ekle sen ben seviom :KK52:
nişan elbisen kombinin şahane olmuş maşallah :nazar:

elestiri var hakaret var bu ikisinin ayrımını yapamayan insanlar icin hakaret dahi elestiri niteliginde oluyor bende kombini begenmedim uzun birseyler giymesini hos durmadıgını soyledim ama bir insana ''sığ'' demek elestiri olmuyor hakaret oluyor..burda kime dense ne olursa olsun tepki gosterir..

Hakaretle eleştiriyi ayırt edebilcek yaştayım.
Ve insanlar konuşmalarıyla tavırlarıyla yeri gelir giyimleriyle kendini belli ederler.
Her şey ortada. Bende lafımın arkasındayım.Lafım ağzımdan çıkar bi başkasının savunması yada koruması vs benim fikrimi benim düşüncemi ve olanı değiştirmez.Demişim dicemi iyi günler diyerekte noktayı koymuşum daha fazla cümle kurdurtmayın bana.

halısınız uzatmayalım.buraya kardeşim istediğiiçin heveslendiği için yükledim.ama ona okutturmayacağım.gerçi annelere sorsak kızınız erkeklerle mi gezsin yoksa tuniksiz taytla mı desek.eminim hepsi taytı tercih ederdi ama neyse.

herkes neler neler giyiyor aman...:KK53::KK53:

ama başkasını eleştirmeye can attığımızdan.. neyse..

bu görüntüden çok daha dikkat çekicileri var ben görüyorum sokakta.üstelik taytla da değil ama bi şekilde çekiyorlar.

bilmiyorum,eleştirel bi şekilde ve kötü sözlerle yaklaşılmamalı.
:KK19:

Kimseyi eleştirmek istemiyorum tuniği taytı falan geçtim de erkek arkadaşın nesi yanlış?
Burdaki insanlar 20li yaşlarda en aşağı üniversitede okuyan yada okumayan ama nihayetinde yuvalarını kurmayı düşünen insanlar.
E pat diyede evlenilmez ki kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Flört dönemi muhakkak olucak karşındaki insanı tanımanın sevmenin nesi yanlış:KK31:
Annemlerimizin döneminde de olan şeyler bunlar.
Niye hep birşeyleri tartışıyoruz ben anlamıyorum :26:

ben kombin görmedim ki başka şeyler gösterilmiş o kız kardeş fotoğrafında... poza baksana :KK50:

nese öhöm öhöm sayydek canımcım senin büyük fotoların beni biraz geri sayfadaki küçük foto kadar rahatsız etmiyor ekle sen ben seviom :KK52:
nişan elbisen kombinin şahane olmuş maşallah :nazar:

Foto makinesiyle çekildiği için büyük oluyor canımm artık telle çekip ekliycem minnak olsun rahatsız olmasın kimse diiimi:KK8:

Yorumun için de çok çok teşekkür ettim canım beniimmmm:KK16:

halısınız uzatmayalım.buraya kardeşim istediğiiçin heveslendiği için yükledim.ama ona okutturmayacağım.gerçi annelere sorsak kızınız erkeklerle mi gezsin yoksa tuniksiz taytla mı desek.eminim hepsi taytı tercih ederdi ama neyse.

Bana gönderme yaparak sürekli erkeklerle gezmek tabirini kullanmayın.Ben erkeklerle değil aileminde yakından tanıdığı düzeyli birlikteliğim olan erkek arkadaşımla geziyorum.Bunu burda yargılama hakkınız yok çünkü ben bunu yoruma açmadım.Siz o fotoğrafı yoruma açtınız ve kötü eleştirileri dinlemek zorundasınız.Sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum.Lütfen bana cevap yazmayın.Sayfanında huzuru kaçmasın.

herkes soylemis zaten tayt tunikle guzel olur diye.
diegr turlu corap giymissinde ustune bisey giymeyi unutmussun gibi duruyor ki kardesinizinki oyle..
erkek arkadas meselesine gelince ben 2 kiz annesi olarak tercih yapmam gerekirse erkek arkadasi tercih ederim(tabi belli seviye ve saygi cercevesinde)
bu sekilde kizlarimin disari cikmasini asla istemem.
erkek arkadasi olursa en azindan 1 erkegin gozu uzerinde olur..baskasida bakmaya yeltenmez
ama bu sekilde tayt ustune kisacik dar badi ustune ustluk camasir olmadan giyerse sokaktaki butun erkeklere davetiye cikarmis bana bak bana gel demis olur ki bu en son tercihimdir..:KK14::KK14:beni kk da az cok taniyanlarda fikirlerimi gayet iyi bilirler..hatta zamaninda yobaz diyen bile olmustu..:KK55:

Foto makinesiyle çekildiği için büyük oluyor canımm artık telle çekip ekliycem minnak olsun rahatsız olmasın kimse diiimi:KK8:

Yorumun için de çok çok teşekkür ettim canım beniimmmm:KK16:

.

saydek fotonu paintte açıp küçültmeyi denesene bi
ctrl+w muydu neydi canım eşit küçült aşağı yukarı bi öyle dene

sayydek kuzum photoscape die bi resim programı var onu indirsene google amcadan :KK60: her işini halleder süper bi program

saydekk bebeğim.
nero programını da kurabilirsin internetten.picasada da yapabilirsin.ben hep pikselleri düşürüp öyle yüklüyorum.yoksa çok yüksek oluyor eklemiyor hata veriyor.:KK53:

ayy kızlar bu konularda biraz teknoloji özürlü oluyorum kusura bakmayın:KK37:
pc de photo scape diye program var ama ordan nasıl düşülüyoki :26:

ayy kızlar bu konularda biraz teknoloji özürlü oluyorum kusura bakmayın:KK37:
pc de photo scape diye program var ama ordan nasıl düşülüyoki :26:

kuzucum photoscape den
düzenleyici yi tıkla
orda home yazar ya onu tıkla altında bir sürü şey var onlardan yeniden boyutlandırı tıkla
1600 yeterli

Ayyy kızlar becerdimmmm varya çok sevindirik oldum heeee çok sağolunnn hemende geçen akşam kardeşimle spora giderkenki halimi ekledim buda benim akşam sporu modum:KK9:
Kapşonlu sevdiceğimin:KK16:
$P4230186.jpg

saydekcim sen istediğini giyip parklarda erkeklerle geziyorsun ama benim kardeşimin daha erkek arkadaşı bile olmadı..bence o demeli "yazık bu gençliğe"diye

Ne kadar gereksiz bir yorum yapmışsınız ama ya, ne alakası var şimdi

X