Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu da kardeşimin kombini nasıl olmuş?Eki Görüntüle 404426
Kardeşin teşhirciliği seviyor anlaşılan.
Böyle sığ insanlardan nefret ettiğim için yorum yapma gereği bile duymuyorum şahsen.
yorum yapma gereği duymuyorsan yapmasaydın keşke.sonuçta giyimden kişiliği çıkarmaya çalışman yanlış bence.
kızlar bu da kardeşimin kombini nasıl olmuş?Eki Görüntüle 404426
çok güzelsin sevgilinle de çok uymuşsunuz. sana ne giysen yakışır zaten giysiyi güzelleştirmişsin
saydekcim sen istediğini giyip parklarda erkeklerle geziyorsun ama benim kardeşimin daha erkek arkadaşı bile olmadı..bence o demeli "yazık bu gençliğe"diye
sizinle bunun tartışmasına girmiycem sevgilimin hesabını size vericek değilim.He sevgilimle uygunsuz bi fotoğrafımı gördüyseniz istediğiniz yorumu yapabilirsiniz o zaman daha fazla saygı duyabilirim size.
ama çamaşır bile giymemiş kardeşinizi savunmayın bana lütfen.
Hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamadım ben.
Ne güzel kombinler ekleniyor buraya bir tişört bir taytın kombinini yaza yaza bitiremediniz. Aynı öneri yazıp yazıp duruluyor uzun birşey giysin tmm ama herkesin zevki. O böyle sever bu böyle sever karışamayız.
Eklemiş söylenen söylenmiş daha neden uzatıyorsunuz anlamış değilim.
saydekk ne güzel kombinler ekliyor eskiden de kontess güzel güzel kombinler eklerdi bu kadar yorum olmazdı. Diğerlerini saymadım yanlış anlamayın aklıma ilk bunlar geldi güncel olarak ekledikleri için.
Kötüyü eleştirmeyi çok seviyoruz sanırım.