Bugün ne giydin? Çek görelim..

Bende tayt üzerine uzun birşeyler giyilmesi taraftarıyım ya da en azından şimdi arkası önüne göre biraz daha uzun olan tişörtler var onlarla da çok şık oluyor. Bu şekilde bel kısa olunca güzel görünmüyor tayt incecik birşey çünkü. kötü niyetli insanları geçtim fizik ne kadar güzel olsada görüntü hoş değil bence. yanlış anlamayın lütfen.

tayt normalde uzun tshirt ya da tuniklerle bile dikkat çekici dururken böyle çok fazla dikkat çekici geldi ...benim şahsı fikrim asla böyle hiçbiryere çıkmazdım ... ben evde bile kullanırken uzun birşeylerle kombinleyerek kullanıyorum...

kızlar bu da kardeşimin kombini nasıl olmuş?Eki Görüntüle 404426

kimseyi kırmak istemem ama ayıp be kardeşim.bayanlığımdan utandım valla.ayrıca yazmışsınız giyme diyorum giyiyo diye.madem doğru bulmuyosunuz bunu neden buraya ekleyip bizden de yorum istiyosunuz ki hiç anlamadım.ahhh tahmini aynı yaşlardayız ve yazık diyorum sadece yazık gençliğimize.

saydekcim sen istediğini giyip parklarda erkeklerle geziyorsun ama benim kardeşimin daha erkek arkadaşı bile olmadı..bence o demeli "yazık bu gençliğe"diye

saydekcim sen istediğini giyip parklarda erkeklerle geziyorsun ama benim kardeşimin daha erkek arkadaşı bile olmadı..bence o demeli "yazık bu gençliğe"diye

sizinle bunun tartışmasına girmiycem sevgilimin hesabını size vericek değilim.He sevgilimle uygunsuz bi fotoğrafımı gördüyseniz istediğiniz yorumu yapabilirsiniz o zaman daha fazla saygı duyabilirim size.
ama çamaşır bile giymemiş kardeşinizi savunmayın bana lütfen.

Gençler abartılı teşhir yaparsa yazıktır da , sevgilisiyle parkta dolaştığı için yazık olduğunu ilk defa duyuyorum. çok değişik bir düşünce , genç dediğin sever ,sevilir, gezer, hayatın tadını çıkarır , gençtir çünkü... :)

sizinle bunun tartışmasına girmiycem sevgilimin hesabını size vericek değilim.He sevgilimle uygunsuz bi fotoğrafımı gördüyseniz istediğiniz yorumu yapabilirsiniz o zaman daha fazla saygı duyabilirim size.
ama çamaşır bile giymemiş kardeşinizi savunmayın bana lütfen.

ben de kardeşimin çamaşırını tartışmayacağım zaten de kendine modern başkasına tutucu olma yeter.

ben de kardeşimin çamaşırını tartışmayacağım zaten de kendine modern başkasına tutucu olma yeter.

$31032012856.jpg Erkeklerle parklarda geziyorsundan kastınız bu fotoğraf aşk sevgi masumiyet dolu bi fotoğraf o yüzden sizin fotoğrafınızla karşılaştırılmasını istemiyorum:)

Hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamadım ben.
Ne güzel kombinler ekleniyor buraya bir tişört bir taytın kombinini yaza yaza bitiremediniz. Aynı öneri yazıp yazıp duruluyor uzun birşey giysin tmm ama herkesin zevki. O böyle sever bu böyle sever karışamayız.
Eklemiş söylenen söylenmiş daha neden uzatıyorsunuz anlamış değilim.
saydekk ne güzel kombinler ekliyor eskiden de kontess güzel güzel kombinler eklerdi bu kadar yorum olmazdı. Diğerlerini saymadım yanlış anlamayın aklıma ilk bunlar geldi güncel olarak ekledikleri için.
Kötüyü eleştirmeyi çok seviyoruz sanırım.

kızlar tamam ya.
boşverin..
biz burda birbirimizden fikir almaya çalışıyoruz.
boş yere germeyelim.
saydekk aslında çok doğru söylemiş,yanlış anlamayın elektraya ama siz de kardeşinizin giyiminden rahatsız olduğunuz halde fotoğrafı ekliyorsanız bu tarz eleştirilere de açık olmalısınız.
sevgililik kavramının kötü ya da vs. olduğunda bahsediyorsunuz fakat kardeşinizin tüm vücut hatlarını rahatsız edecek biçimde göstermesine eleştiri yapılınca rahatsız oluyorsunuz.bu da ayrı bir tezat.
insanlar birbirini tanımak için tabiki sevgili olacaklar.
burda kardeşinizin iyiliği için konuşulmuş,artık siz ne anlarsanız..
lütfen daha fazla tartışma ortamı olmasın.

Hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamadım ben.
Ne güzel kombinler ekleniyor buraya bir tişört bir taytın kombinini yaza yaza bitiremediniz. Aynı öneri yazıp yazıp duruluyor uzun birşey giysin tmm ama herkesin zevki. O böyle sever bu böyle sever karışamayız.
Eklemiş söylenen söylenmiş daha neden uzatıyorsunuz anlamış değilim.
saydekk ne güzel kombinler ekliyor eskiden de kontess güzel güzel kombinler eklerdi bu kadar yorum olmazdı. Diğerlerini saymadım yanlış anlamayın aklıma ilk bunlar geldi güncel olarak ekledikleri için.
Kötüyü eleştirmeyi çok seviyoruz sanırım.

vallahi yaa hiç bir kombinim bu kadar konuşulmadı :KK60: alınıyorum ha:KK52:

X