Bugün ne giydin? Çek görelim..

canım çok tatlısın ayakkabılarını daha kibar görmek isterdim amma (
rujunun tonuna bayıldım markasını numarasını yollasana
ayakkabı konusunda herkes hemfikir sanırım bu yüzden tekrar düşünücem
ruj da color loreal paris 08 tatlım pazardan 3 liraya aldıydım

Buna çok benzer bi kombin eklemiştim daha önce ama napayım çok sevdim annemin bu ceketini bugünde giydim
Bide bugün saçlarımı kestirdim kızlar bakın ne kadarcık kaldı saçlarımmm
şey bide ben resimleri eklenti olarak ekleyemiyorummmmm napçammmmm

Bu fotoğrafta kardeşimle balkonda ders çalışırken ev halim olan fotoğrafım bugünden.Hep dışarısını mı koycaz canım evde de giyiniyoruz dimi
İNANDIK BAŞARDIK 2009-2010 TURKCELL SÜPER LİG ŞAMPİYONU BURSASPOR

saydek tatlım
ayakkabılarına ve pantolonuna bayıldım walla
ama bu ayakkabı ve pantolon için ceketin şalın çantan fazla sanki bu ceketin ve çantanla diğer kombinini çok beğenmiştim buna yakıştıramadım üzerinde çok fazla şey var

bluzun pantolonun ayakkabın süper olmuş ilaveten ben olsan pantolonun renginde küçük bi çantayla kombini tamamlar gözleri pantolonuma ve ayakkabıma çekmek isterdim
ki ayakkabındaki leopar desen kombinde sadelik istiyorum diyor

ev halin çok şiker yaaa yirim sini
ama o oceleri sevmedim :// kın kın kınadım seni (şaka yapıom walla kk hanımları biraz alıngandır da belirtiim didim )

enee saçların çok güzel olmuş ya güle güle kullan

Son düzenleme:
ay ay ay ağzına sağlık şekerimm
ah ben ne diyim ojelerle başım pek belada tırnağım yok tutturuyorum oje sürcem diyeee
şal konusuna gelinde şalda bende tereddüt ettim ama rüzgara maruz kalınca kapıyım bağrımı dedim
diğer kombin daha mı hoş olmuştu sanki yaa:26:
saçlarımada alışamadım henüz ama beğenmene sevindim tatlımm çok kısa geldi bana

sadece müdavimler mi yorumlanıyor?:44:

hayır müdavimler değil topiğe gelip başkasına yorum yapmadan
hemen yorum beklendiğinde böyle sorunlar çıkıyor

neyse çantanızla ayakkabınızı göremediğim için sadece kombin canlandırmak adına içinizdeki bluzu açık renk görmek isterdim
onun dışında şık bi hanımsınız

sadece müdavimler mi yorumlanıyor?:44:

bugüne kadar kimseye yorum yapmayıp(ben sizle karşılaşmadım yaptıysanız özür dilerim) zınk diye fotoğrafınızı koyup yorum bekleyemezsiniz.Sizde başkaları hakkında görüşlerinizi ortaya koyunki başkalarıda sizinle ilgilensin.

kıs gel ben süriim ocelerini
ivet bence diğer kombin çok hoştu ceketle
saçların da uzunken bi anda kestirince garip hissedersin doğrudur ama toplanmış saçların balım ya çok hoş olmuş

Sayfayı açtım vee kocaman bir güzellik gördümm çok şekersin canım...
İlk defa görüyorum seni..
gerçi uzun zamandır girmiyorum eskiden bende çok fotolar koyardım heyy gidi günler heyyy :))) şimdi bebekle çok zor :))

Bende de yesili var. Cok yakismis sanada bursasporum

saydek canım kombinini ben çok beğendim çokta yakıştırmışsın, ayrıca saçlarında bence çok hoş, çok kısa değil :)

saydekkkkkbebiş,
çok şirinsin her zamanki gibi..bileziklerine özellikle bayıldım..
sadece ayakkabındaki leoparı sevmedim,tarzım olmadığından sanırım :) düz kahve daha hoş geldi gözüme..
şirine.

kızlar bu da bugünkü benden..
biraz aceleyle çekildi.
altımda da caaanım timberlandlerim vardı.

topiği yeni farkettim genellikle dertlilerle ilgilenirim.hoş bir topik.yorum yapmaya çalışırım bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…