Bugün ne giydin? Çek görelim..

canım bayıldım sana pantolonun yeşil sanırımmm çok cici ama en çok bilekliğini sevdim pek ciciş olmuşsunnn
saol can
pantolon yeşil evet ya fotoları evde çektiğim için çok net olmayabiliyor diğer kombinde renkler hiç belli değil ama çeşit olsun die ekliorum :))
hem bileklik sevdiceğin hediyesi
çok mersi

Bende ekliyim kusur kalmiyimmmm oranjjjjjjjjj- pembe ve laciiiiiiiii
kemer ve bileklikler laci ne kadar belli olmasa da...bida laci konverslerimmmm

börtü böcekli bu gömlekler artık baydı,nereye baksam herkesin sırtında .....
baydı pek hoş bi kelime olmasa da doğrudur ama benim bulunduğum şehirde çok rastlamadım
ki rastlasam da onda var ben giyinmem diye komplekse girmeyi sevmiyorum
sevdiğim şeyleri giyinmek bana daha cazip geliyor.

Kızlar foto nasıl yükleniyor yardımcı olun ben bir türlü yükleyemiyorum

ya hızlıresim yükle sitesinden yükler linki cevap kısmına yapıştırırsın
ya da cevap yazarken font size diye üst tarafta kutucuklar var smiley kutucuğunun yanında da eklenti ekle kısmı var oradan yüklersin

selam hanımlar ben kombin göstermeyecem ama fikir alıcam sizlerden. KARGO DAHİL 39,99 TL | Facebook ben bu ayakkabıya bayıldım özellikle narçiçeği rengine bu yazda hit renklerden.ben kapalı bi bayanım.ben şöle düşündüm bu ayakkabı lacivert bi pantalon parlak olmayan saten tarzında olabilir.üzerine ayakkabı tonlarında lacivertle karışık bi bluz ve çantada bu renk karışımında geniş bi çanta.yada tek renk.sizlerin fikri nedir acaba.bi bilgim yok ama bu linki paylaşmak yasaksada uyarın lütfen kaldırayım

sayydek ilk kombinin çok şeker olmuş fırfırlı eteğin çok hoş bak çorabın koyu renkli olunca siyah babet seçmeni çok beendim kombininde fırfırların zaten canlı siyah babet
ikincide çizmelerini beenmedim ama trençkotun çok tatlı bi rengi var

teşekkürler canım etek pazardan valla
babeti bende sevdim böylee
çizmelerimi çok severek giyiyorum aslında inanılmaz rahatlar canım trençkotunda rengine vurulmuştum bende

Hızımı alamıyorum biri beni durdursuuuunnnnnnnnnnnnnnnn

Eklentiler

• $P4200107.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 86
  • $P4200111.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 99
Kizlar kombinler civil civil baharimsi cok sevdim ! Bu arada blogger varmi aramizda ? blog sayfaniz var ise takip etmek isterimde :)

sayydek bluzunun renkleri, pantolonun çok uyumlu ve çok güzel. ama o ayakkabılarla bu kıyafeti giyme bence. pantolonunun paçalarını biraz kısaltıp, çantanın renginde bir babet ya da topuklu bir ayakkabıyla giymelisin. çünkü o ayakkabılar kıyafetin tüm havasını almış götürmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…