Bugün ne giydin? Çek görelim..

Nişannn yolcusu kalmasııııııııııın
Kızlar bu arada çok özür diliyorum büyük resimler için gerçekten eklenti olarak olmuyo yaa

saydek yesil ceket krem pantolon yesil cantali kombinine bayildim.cantaya bayildim ceketede oyle.pantolonunada.bi tek ayakkabiyi ben giymem cunku hayvan desenli seylere karsi antipatim var(leopar,timsah,yilan,kaplan zebra desen falan) ama kahvesi hos...cok guzel olmus cok yakismiss

canımm çok tatlı olmuşsun yaa :) şeker kız candy :) maş. tü tü tü tü :)))

ayyy çok teşekkürler canım benimm

kıs saydek hiç 45 kilo gibi deilsin, daha dolgun duruyorsun
en son tartıldığımda (4 ay önce) öyleydim kilo aldım biliyorum bu korkuyla tartılamıyorum şimdi böyle dedin hiç tartılamam

çok teşekkürler canım yorumun için ayakkabı konusunda saygı duyuyorum senin tercihin sonuçta

çok teşekkürler canım yorumun için ayakkabı konusunda saygı duyuyorum senin tercihin sonuçta

yok giyende cirkin bulmuyorum cunku cok yaygin ozellikle leopar desen..ama ben giyemiyorum iste..kendimde hic begenmiyorum..ustumde o hayvan varmis dokunuyormusum gibi hissediyorum

fizigi guzelmis ama ben ne kadar guzel fizigi olsada taytın uzerine mutlaka uzun birsey giyilmesi taraftarıyım kalcayı kapatacak kadar en azından cunku bende bir kere giymistim boyle kendimi hic begenmedim :26: cevrede gordugum kadarıylada hic hos durmuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…