Bugün ne giydin? Çek görelim..

CamillaBandini Elbisen ceketin ayakkabilarin hepsi birbirinden guzel, kombinasyonun cok basarili olmus, cok begendim :)
Ozelikle sacinin rengide cok guzel !

Kizlar dun boyleydim :)
Fazla belli olmasada gunesten, uzerimdeki gomlek acik mavi :)

Son düzenleme:

yine uzun bi aradan sonra..
Altımda siyah streç pantolon vardı..

Son düzenleme:
CamillaBandini çok tatlı yaa sevdim bunu
kalemkutu ilk kombinini beendim gayet rahat gözüküyor ikincisine pek ısınamadım ama
burcucumm kotun rengini tam anlayamadım ilk fotoda buz mavisi gibi ikinci fotoda daha koyu çıkmış buz mavisini çok beendim gömleğinle güssell olmuş sonuçta herzamanki gibi çok hoşsun

düş boydan da görmek isterdim ama kolyen gözüme çok hoş geldi

Kizlar dun boyleydim :)
Fazla belli olmasada gunesten, uzerimdeki gomlek acik mavi :)

güzel, ayakkabılar daha spor olabilirdi diyorum sadece kotun ve gömleğine biraz "şık" kaçmış geri kalan herşey süper :))

yine uzun bi aradan sonra..
Altımda siyah streç pantolon vardı..
ayakkabını, pantolonunu da görseydik bu şekilde yorum yapmak saçma olur uyumlu olmuş olmamış felan.. saçların hoş diyelim geçelim madem

Nektar
Altımda siyah streç pantolon ve siyah babet vardı.Buraya eklemek için çekilmediğimden boydan foto yok malesef bi daha ki sefere artık :)
Yorumun için teşekkürler.

bnnu
Teşekkür ederim bende kolyemi çok seviyorum :)

Burcucum gömlegin tarzin takilarin gercekten cok hos olmus ama ayakkabilarin fazla Casual kacmis bu kombine göre, ama totalde begendim seni :)

sevgili canlar,bu fotoğraf benim ilk üniversite mezuniyetimden.yıl 2008:)
ben bu sene ikinci üniversitemden mezun oluyorum inşallah.
4senede giyimim biraz değişmiş ne dersiniz?

iyiki de değişmiş kız bu ne haalll :26::18:
sert metalciydim ben,lütfen. :117:

hoppaaaa bu sen değilsin olmamalısın evet evet değilsin evet :44:
kilo da vermişsin şimdi ne güsel olmuş

vallahi benim..
aslında orda da şuanki kilomdan 5 kilo fazlaydım.ama evet şuan kesinlikle daha iyi bence de.

Tesekkür ederim. Alttaki stretch pantolon, elbise alti biliyorum ama corapla ciplak hissediyorum öyle kisa seylerde. o ikinci hirkami cok seviyorum zaten. bebe yakayla biraz farkli oldu. o tarz sacla iyi fikir aslinda, daha iyi durur kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…