Bugün ne giydin? Çek görelim..

$P1070113.jpg
uzun bi aradan sonra

Son düzenleme:
kızlar nolmuş buraya bi kombin ekliim dedim haydiii piste bekliyoruz herkesi:KK15:

Eki Görüntüle 316406

çok beğendimmmm:KK23::nazar: kibar ve tarz olmuş.

bu ara hiç foto çekesim yok benim ama bugünkü bi olayı paylaşmadan edemeyeceğim :KK1:

MJ fötr şapkam tepemde, yolda yürüyordum.

orta okul çağında bir çocuk seyyar satıcılık yapıyordu yolda.

beni görünce 'waooww' dedi ve kafasında şapka varmış da onu tutuyormuş gibi durarak moonwalk yaptı :KK1:

süperdiii:KK1::KK1::KK1:
$images (1).jpg

Son düzenleme:
çok beğendimmmm:KK23::nazar: kibar ve tarz olmuş.

bu ara hiç foto çekesim yok benim ama bugünkü bi olayı paylaşmadan edemeyeceğim :KK1:

MJ fötr şapkam tepemde, yolda yürüyordum.

orta okul çağında bir çocuk seyyar satıcılık yapıyordu yolda.

beni görünce 'waooww' dedi ve kafasında şapka varmış da onu tutuyormuş gibi durarak moonwalk yaptı :KK1:

süperdiii:KK1::KK1::KK1:
Eki Görüntüle 317982

ahahaha süpermiş cocuk da çok tatlı yaa utanmamış show yapmış işte sana ne güsel :KK52:

beğenilerin için de çok mersi kontescan

teşekkür ettim kızlar :KK54:
monthcum canım sen de hiç gelmiyosun göremiyorum seni ösledim:KK5:
boyum 1.70 kilom 57 kilo vermedim ara ara spor yapıyorum o kilo vermişim gibi göstermiş olabilir tatlım
sen dert etme anlıyorum dışardayken rejimde olmak zordur kilonu korumaya çalış evine dönünce halledersin ama kaçırmamak kaydıyla :KK52:

sorma cnm yaa hiç uğrayamadım buralara kombinde ekleyemedim oğlum çok hasta oldu bronşit oldu onunla uğrasıyorum ne zamandır çok şükür düzeldi şimdi en kısa zamanda ekliycem..i.insallah cnm bende 57 olurum eve gidince hemen baslıycam rejime şuan tek dikkat ettiğim ekmek yememek fazla 1 veya 2dilim yiyorum..spor gerçekten çok etkili kilo vermekte aynı zamanda sıkılastırıyoda benim oturduğum yerde spor salonu var ama 1 buçuk yasında oğlum olduğu için gidemiyorum kimsede yok bırakıcam çok istiyorum ama gidemiyorum

gayet rahat gözüküyor hoş olmuş .

sorma cnm yaa hiç uğrayamadım buralara kombinde ekleyemedim oğlum çok hasta oldu bronşit oldu onunla uğrasıyorum ne zamandır çok şükür düzeldi şimdi en kısa zamanda ekliycem..i.insallah cnm bende 57 olurum eve gidince hemen baslıycam rejime şuan tek dikkat ettiğim ekmek yememek fazla 1 veya 2dilim yiyorum..spor gerçekten çok etkili kilo vermekte aynı zamanda sıkılastırıyoda benim oturduğum yerde spor salonu var ama 1 buçuk yasında oğlum olduğu için gidemiyorum kimsede yok bırakıcam çok istiyorum ama gidemiyorum

canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kıyamıyorum bebişlerin hasta olmasına içim gidio onlara yaa ....
hem tatlım eve spor aleti al istediğin zaman kalkıp spor yapıosun oğluşun da yanında olur hem .

bnnu 2 kombinde çok güzel çok yakışmış pırıl pırıl görünüyorsun maşallah:nazar:
düş çok beğendim:nazar:

X