- 29 Ekim 2010
- 1.483
- 13
:- o fogrftakı o değilki bi model
................................................................................................................
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcum* Kıyafetin hoş çok hoş... Ama ne kadar yüzünü gizlesen de ben senin yüz hatlarını çok çok beğendim:) Fiziğine söyleyecek söz yok zaten merak ettiğim bişey var spor yapıyo musun?
burcucum bayıldım tarzına havana çok hoşsun maaşallah
Arkadaslar, Buna benzer elbise aldim,arkadasin nisaninda giyinmek istiyorum.. Siyah aldim.. kol boyu dirsege kadar.
Elbisenin boyu biraz kisa bana göre, bunu taytla giyinsem olurmu? ve nasil bir ayakkabi giyinim?
Saclarima duz fohn cektirmek istiyorum. Tesekkürler simdiden
Eki Görüntüle 308120 Eki Görüntüle 308121
haha peki ekliyorum ozaman :))
Biraz fazla tarz kacacak ama neyse.
Kizlar hastayim kac gundur, ve okul falan cok yogunum, resim cekemiyorum, ama hafta sonundan bir resim var. Arkadaslarimla disari cikarken boyleydim.
canım bu botlarını nereden aldığını öğrenebilirmiyim çok beğendim
buyrum hava gorun
http://
burcuuuuuu burnusun estetik mi
Haftasonundan kombin yanımdaki kardeşim kalpli bluzumu ve deri taytımı daha önce pembe butikte yayınlamıştım
kombin aceleye geldi
Eki Görüntüle 310044
Haftasonundan kombin yanımdaki kardeşim kalpli bluzumu ve deri taytımı daha önce pembe butikte yayınlamıştım
kombin aceleye geldi
Eki Görüntüle 310044
Canim benim, cok cok coook tesekkur ederim, yorumlariniz beni cok mutlu ediyor.
Bellamania: Tekrardan tskr ederim tatlim, evet spor yapiyorum, dans ve fitness yapiyorum
Benim fotograftaki, nightwalker faciasina donmez merak etmeyin. Ben senelerdir bu forumda takiliyorum, ve senelerdir resimler paylasiyorum.