Bugün ne giydin? Çek görelim..

Burcum* Kıyafetin hoş çok hoş... Ama ne kadar yüzünü gizlesen de ben senin yüz hatlarını çok çok beğendim:) Fiziğine söyleyecek söz yok zaten merak ettiğim bişey var spor yapıyo musun?
burcucum bayıldım tarzına havana çok hoşsun maaşallah :nazar:

Canim benim, cok cok coook tesekkur ederim, yorumlariniz beni cok mutlu ediyor.
Bellamania: Tekrardan tskr ederim tatlim, evet spor yapiyorum, dans ve fitness yapiyorum

:- o fogrftakı o değilki bi model:KK33:

Benim fotograftaki, nightwalker faciasina donmez merak etmeyin. Ben senelerdir bu forumda takiliyorum, ve senelerdir resimler paylasiyorum.

Arkadaslar, Buna benzer elbise aldim,arkadasin nisaninda giyinmek istiyorum.. Siyah aldim.. kol boyu dirsege kadar.
Elbisenin boyu biraz kisa bana göre, bunu taytla giyinsem olurmu? ve nasil bir ayakkabi giyinim?
Saclarima duz fohn cektirmek istiyorum. Tesekkürler simdiden :KK16:

Eki Görüntüle 308120 Eki Görüntüle 308121

babyke, bunu ozel senin icin ekliyorum. AYni elbise bendede oldugu icin, resim cekiyim dedim, umarim bir fikir edinirsin canim.

siyahelbise.jpg

BURCUCUM maşallah yabancı mankenler haltetmiş yanındaaa Sokakda rahat yürüyemiyorsundur Herkes sana bakıyordur Ben görsem hayran hayran bakarım doğrusu Nazar boncuksuz dolaşma İyi göz var kötü göz var

oha Burcu çok hoş olmuşsunn , bayıldım ilk kombinine :21:
örnek olarak verdiğin ikinci kombinindeki tasarımıda sevdim ama ayakkabıların kesinlikle burnu kapalı olmalı diye düşünüyorum :KK16:

kızlar bana bi yardım edin ya ben normalde 38 beden giyiyodum ancak kilo verdim biraz internetten sipariş vericem 36 beden pantolon alsam olurmu
Kompozisyon: 97% pamuk,3% elastan içeriği böyle :26:

Haftasonundan kombin yanımdaki kardeşim kalpli bluzumu ve deri taytımı daha önce pembe butikte yayınlamıştım
kombin aceleye geldi
$390176_268754539847889_100001400367733_816691_295304431_n.JPG

Burcuu,
Kırmızı trenchcoat lu kıyafetine bayıldım. Trenchcoatının markasını öğrenebilir miyim?

Şimdiden tşk ederim.

Canim benim, cok cok coook tesekkur ederim, yorumlariniz beni cok mutlu ediyor.
Bellamania: Tekrardan tskr ederim tatlim, evet spor yapiyorum, dans ve fitness yapiyorum

Benim fotograftaki, nightwalker faciasina donmez merak etmeyin. Ben senelerdir bu forumda takiliyorum, ve senelerdir resimler paylasiyorum.

nightwalker sahtemiymiş? :KK30:uzun zamandır eklemiyor diyordum.

ah kızlar gelemiyorum kaç aydır ama enkısa zamanda eklicem bende:KK12:

pakize : canım deri taytın çok yakışmış
müdüre : kalpli çorapların o eteğin çok yakışmış harikasın çok beğendim

X