Bugün ne giydin? Çek görelim..

çok şık olmussun bence gayet uyumlusun fiziğin çok güzel boyun ve kilonu merak ettim

teşekkür ederim canım boyum 1,69 kilom 57 biraz kilo aldım ama gidecek

Bende çok beğendim çok hoş gözüküyosun:KK34::KK16:

teşekkür ederim canım
ah kızlar gelemiyorum kaç aydır ama enkısa zamanda eklicem bende:KK12:

pakize : canım deri taytın çok yakışmış

beren uzun zamandır istiyorum sonunda buldum teşekkür ederim
müdüre : kalpli çorapların o eteğin çok yakışmış harikasın çok beğendim

yazın 3 ay yoktum kk'da, burası yine bomboştu.şimdi yine eklemiyorum yine boş :KK1:
neler oluyorrr
ekleyin de yorumcu takılayım birazzz:KK23:

yaa resim eklicemm eklicemdee malesef benim foto mak bozulduuu:KK43::KK43: resimleri teldende cekmek istemiyorum guzel cikmiyoo:KK50::KK50: tamda bu aralar hep suslenip pusleniyordum :KK1: dugun nisan aldi basini gidiyooo giydiklerimi gostermek isterdim ama sansimaa:KK53::KK53:

haha peki ekliyorum ozaman :))
Biraz fazla tarz kacacak ama neyse.

Kizlar hastayim kac gundur, ve okul falan cok yogunum, resim cekemiyorum, ama hafta sonundan bir resim var. Arkadaslarimla disari cikarken boyleydim.

2q.jpg

Harikasın :)
Özellikle saçlarına bayıldım , bende böyle dalga yapmak istiyorum ama hiç olmadı , sen nasıl yapıyorsun ?

kızlar nolmuş buraya bi kombin ekliim dedim haydiii piste bekliyoruz herkesi:KK15:

Eki Görüntüle 316406

bu ara bi sessizlik hakim buralarda :)
ben çok beğendim kombinini çok sade ve hanım hanımcık :KK23:
eteğinin boyunu anlayamadım sadece.ben genelde kısa severim ama bu diz altı sanırım,ayak bileğinin bi parmak üstü olmadığı sürece her türlü beğenebilirim..:KK17:
bluz da ayrı hoşmuş yaka kısmı özellikle..

bu ara bi sessizlik hakim buralarda :)
ben çok beğendim kombinini çok sade ve hanım hanımcık :KK23:
eteğinin boyunu anlayamadım sadece.ben genelde kısa severim ama bu diz altı sanırım,ayak bileğinin bi parmak üstü olmadığı sürece her türlü beğenebilirim..:KK17:
bluz da ayrı hoşmuş yaka kısmı özellikle..
eteği diz altı canım bilekte değil bilekte giyinince kısa bot dahi olsa beni çok boğar bacağımın botlardan sıyrılıp gözükmesi lazım yani :KK1:
çok teşekkür ederim canım beğendiğin için :KK54:

barbievekan ben seni nasıl görmemişim çok hoş olmusun bayıldım yaa kızlar kendimi şişko hissediyorum sizi görünce yaavvv hepiniz zayıfsınız insallah bende zayıflarım bi türlü basyalamıyrum rejime evde olmadığım için kayınvalidemlerde annemler misafirlikte derken ben zayıflayamıycam yaaa dısardaykende rejim yapamıyorum kilo almıyımda:KK50:

çok hoş olmusuun bulüzunu çok beğendim çokte zayıflamıssın masallah:nazar: kaç kilosun cnm boyun ve kilonu merak ettim:KK16:

bende çok beğendim

teşekkür ettim kızlar :KK54:
monthcum canım sen de hiç gelmiyosun göremiyorum seni ösledim:KK5:
boyum 1.70 kilom 57 kilo vermedim ara ara spor yapıyorum o kilo vermişim gibi göstermiş olabilir tatlım
sen dert etme anlıyorum dışardayken rejimde olmak zordur kilonu korumaya çalış evine dönünce halledersin ama kaçırmamak kaydıyla :KK52:

X